POGLEDAJTE VELIKU POLICIJSKU AKCIJU NA HORGOŠU: Uhapšene 4 osobe, evo za šta se sumnjiče i šta im je sve zaplenjeno (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

POGLEDAJTE VELIKU POLICIJSKU AKCIJU NA HORGOŠU: Uhapšene 4 osobe, evo za šta se sumnjiče i šta im je sve zaplenjeno (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Kikindi, uhapsili su četiri osobe iz Horgoša zbog postojanja osnova sumnje da su od početka godine na teritoriji Horgoša izvršile više krivičnih dela teška krađa i krađa.

Horgoš, krađa
foto: MUP Srbije

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenih A. K. (26), E. K. (19), K. K. (31) i A. P. (34) policija je pronašla alat za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja navedenih krivičnih dela, a kod K. K. i izvesnu količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin.

1 / 8 Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

01:01

Hapšenje u Horgošu,teške krađe

Od početka godine, na području Horgoša prijavljeno je 16 krivičnih dela krađa, od kojih je 8 rasvetljeno i 9 teških krađa od kojih je 7 rasvetljeno.

Bonus video:

00:26

Teška krađa i prikrivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja