"MUŠKI GLAS JE URLAO, ŽENA JE PLAKALA, VIKALA MU DA..." Komšije o ubistvu Lele (55) na Novom Beogradu, zločin otkrio sin
Foto: D. Petrović, Privatna Arhiva

"MUŠKI GLAS JE URLAO, ŽENA JE PLAKALA, VIKALA MU DA..." Komšije o ubistvu Lele (55) na Novom Beogradu, zločin otkrio sin

Crna Hronika -

"Prvo se čula svađa. Muški glas je urlao, žena je plakala, vikala mu da prestane da je udara. Ceo komšiluk je slušao šta se dešava... U jednom trenutku njen sin je istrčao napolje, zvonio je i udarao redom na vrata, tražio pomoć. Jedna komšinica je pozvala policiju, ali već je bilo kasno. Lelin sin je bio izbezumljen, mnogo mi ga je žao", kaže stanarka ulaza u Gandijevoj u kojem je Lelu Stojadinović (55) ubio emotivni partner Nikola Lazarević (45) koji se, nakon što je nju izbo nožem, preklao.

Od Lele su se na društvenim mrežama oprostili mnogi prijatelji bolnim porukama.

Nikola Lazarević
Nikola Lazarevićfoto: D. Petrović, Privatna Arhiva

"Lela je bila ne samo draga prijateljica, već i nežna majka prema svom sinu Rašku. Lela će zauvek živeti u našim srcima i sećanjima kao ljubazna, nežna i mila osoba."

Podsetimo, u stanu je bio sin žrtve R. M. (23), koji je prema nezvaničnim saznanjima, istrčao iz stana po pomoć, ali je napadač za to vreme zaključao stan.

Kako se pretpostavlja, vrata stana je nasilno otvorio upravo sin i zatekao jeziv prizor.

Njegova majka bila je izbodena, dok je njen emotivni partner bio preklan, ali je davao znakove života, međutim ubrzo je preminuo.

Istragu ovog ubistva i samoubistva vodi tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja