VOZAČ KAMIONA KOJI SE ZAKUCAO U AUTOBUS PUN PUTNIKA BIO DROGIRAN! Posle nesreće pobegao, ali je brzo pronađen i uhapšen
Foto: screenshot YT/rtvmag

UŽAS kod obrenovca!

VOZAČ KAMIONA KOJI SE ZAKUCAO U AUTOBUS PUN PUTNIKA BIO DROGIRAN! Posle nesreće pobegao, ali je brzo pronađen i uhapšen

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći u selu Stubline kod Obrenovca, u kojoj je došlo do sudara kamiona pod teretom i autobusa na liniji 860T, poginuo je vozač autobusa M. R., dok je vozač kamiona (50), kako se sumnja, bio pozitivan na droga-testu.

Kako smo ranije preneli, vozač kamiona koji je, pretpostavlja se, izazvao sudar, pobegao je sa mesta nesreće, međutim brzom intervencijim policije, on je pronađen i priveden.

- On je odmah alkotestiran i testiran je na narkotike, a taj test je bio pozitivan, dok alkohol nije imao - kaže naš izvor.

Saobraćajna nesreća, Obrenovac
foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

Uhapšen vozač kamiona

Vozač kamiona koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Obrenovca, kada je poginuo vozač autobusa, a povređeno je 16 osoba, priveden je brzom intervencijim policije nakon što je pobegao sa lica mesta.

- Vozač je pobegao pre dolaska policije, znamo ko je i on će uskoro biti pronađen - rekao je tada Dačić novinarima nakon obilaska Policijske uprave za grad Beograd, a ubrzo nakon toga, mediji su preneli da je rečeno da je vozač priveden.

Saobraćaj je zbog uviđaja na ovom delu puta bio blokiran satima, a uviđaj je trajao više od četiri sata. Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu obavestilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu o saobraćajnoj nesreći.

- Prema prvim rezultatime istrage, osumnjičeni vozač kamiona nije stao na znak "stop" kada se sa sporednog uključivao na glavni put kojim je išao autobus - kaže izvor.

Bonus video:

02:08

ALKOHOL ZAMENILA DROGA? Za nedelju dana 31 vozač, mlađi od 24 godine, upravljao vozilom pod uticajem narkotika (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track