"PITALA SAM GA ZA OCA, A ON MI REKAO DA JE U DOMU" Komšinica o nađenom SKELETU U SOBI u Zemunu: Jedna stvar joj bila ČUDNA (FOTO)
Foto: Kurir

"PITALA SAM GA ZA OCA, A ON MI REKAO DA JE U DOMU" Komšinica o nađenom SKELETU U SOBI u Zemunu: Jedna stvar joj bila ČUDNA (FOTO)

Crna Hronika -

Branislav D. (79), penzioner iz Zemuna nestao je pre osam godina, da bi danas u porodičnom domu pronađen ljudski skelet za koji se pretpostavlja da je upravo njegov.

Kako saznajemo od komšinice, čovek koji je živeo ovde je bio funkcioner NIS-a, imao je penziju i živeo je potom od toga. U toj ulici kupio je kuću za sebe i kuću sinu u Altini, stoga komšije njegovog sina nisu ni viđali.

- Čula sam da je otišao u starački dom, on je bio izuzetan čovek. Za sina sam znala iz priče, ali nije živeo ovde - kaže komšinica.

1 / 8 Foto: Kurir

Kako je dalje ispričala za Kurir, Branislavljevog sina, ona je videla svega nekoliko puta, ali godinama ga nije sretala.

- Kad su me pitali kad sam videla njegovog sina, rekla sam pet-šest godina, ne pamtim više, čovek je otišao u dom.... Sina sam jednom videla pre toga i jednom posle toga. Pitala sam ga za oca, rekao je da je u domu. Rekla sam da bih volela da ga vidim, sin je odgovorio da je senilan, da ne prepoznaje ljude - ispričala je komšinica za Kurir, nakon čega je dodala da joj je bilo najviše čudno što se njen komšija sa kojim se godinama družila, nije pozdravio pre odlaska.

Ljudski skelet policija je pronašla u porodičnom domu u Zemunu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track