OVO JE MILOŠ KOJI JE POGINUO U SUDARU S AUTOBUSOM: Komšije otkrile detalje: Otac mu je umro skoro, a deda... (FOTO)
Foto: Društvene mreže, printscreen/instagram/192_rs

udes kod naplatne rampe

OVO JE MILOŠ KOJI JE POGINUO U SUDARU S AUTOBUSOM: Komšije otkrile detalje: Otac mu je umro skoro, a deda... (FOTO)

Crna Hronika -

Miloš Nikolić (31) iz Velike Ivanče kod Mladenovca, poginuo je jutros nakon što se džipom "volvo" zakucao u autobus "Lasta" nakon što se vraćao sa beogradskog aerodroma kod naplatne rampe Mali Požarevac.

Nesreća se, podsetimo, dogodila jutros oko 5.30 sati kod napletne rampe Mali Požarevac kod Mladenovca, kada su se direktno sudarili džip i autobus. Nesreću je dosadašnjom istragom prouzrokovao vozač Miloš Nikolić koji se kretao iz pravca Beograda ka Mladenovcu. Naime, Nikolić je najverovatnije zaspao za volanom i prešao u levu traku i zakucao se u autobus "Lasta". U jezivom sudaru povređeno je preko 30 putnika, a Nikolić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

poginuli miloš nikolić iz velike ivanče
poginuli miloš nikolić iz velike ivančefoto: Društvene mreže

- Poginuli Miloš Nikolić se u trenutku udesa vraćao sa aerodroma u Beogradu gde je išao da odveze tetku koja je nekoliko dana bila u poseti kod njih. Povod za dolazak rođake bio je šestomesečni pomen Miloševom ocu koji je nakon bolesti preminuo - kaže rođaka porodice Nikolić i dodaje:

- Čuli smo da je Miloš zaspao za volanom kada se vraćao iz Beograda. Krivudao je putem, pre nego što se sudario sa autobusom i tako je došlo do nesreće.

Komšije nastradalog kažu da ovo, nažalost, nije jedina nesreća koja je zadesila porodicu.

- Milošev tata je bio bolestan i pre pola godine je preminuo, a pet godina ranije Milošev deda je izvršio samoubistvo. Miloševom ocu je smrt svog oca teško pala i od tad je postao bolešljiv - kaže komšija i dodaje da ne mogu da veruju da je porodicu zadesila sad i ova nesreća.

džip 'volvo' potpuno smrskan nakon udesa
džip "volvo" potpuno smrskan nakon udesafoto: printscreen/instagram/192_rs

Kako nam je potom objasnila neutešna rođaka poginulog, on je bio jedan divan proodični čovek.

- Cela porodica je vredna, poštena i nikada nije bio nikakav problem sa njima, kako u mestu, tako ni u okolini. Miloš i njegov mlađi brat su vredni momci koji su osnovali svoje porodice žive u slozi. Ovo što im se dogodilo, potpuno ih je slomilo. Neutešni su - kaže naša sagovornica i dodaje:

jeziva saobraćajna nesreća kod naplatne rampe mali požarevac
jeziva saobraćajna nesreća kod naplatne rampe mali požarevacfoto: Kurir.rs

- Miloš je iza sebe ostavio vrednu, posvećenu suprugu i dvoje maloletne dece. Telo je odvezeno na obdukciju, a oni se spremaju za sahranu nemi od bola.

Prema rečima komšija Miloša Nikolića, poginuli se bavio poljoprivredom, imao je na desetine hektara zemlje koje je obrađivao, a imao je 130 krava.

Fotografije autobusa nakon stravične nesreće

1 / 3 Foto: Kurir.rs

Kako je Kurir pisao, Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu čiji je dežurni tužilac obavio uviđaj nakon nesreće. Naime, posle uviđaja utvrđeno je da je poginuli Miloš Nikolić izazvao nesreću u kojoj je povređeno preko 30 putnika iz autobusa, pa tako nema ni krivične odgovornosti za nesreću.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track