Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradunapala je i teško povredila majka učenika ove škole.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

- Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta - priča učiteljica u OŠ "Jovan Dučić" koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

screenshot-20240613-190200.jpg
Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube

- Govorila joj je užasne stvari "Ne znaš ti k*čko ko sam ja, j***** ti mater" - kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

"Pobiću ti porodicu"

- Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu - vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je besna majka nastavila da se iživljava i govori: ”Niko te ne čuje, ubiću te”.

screenshot-20240613-190306.jpg
Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube

Tek tada je nastavnica uspela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu.

Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

- Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih veština - kaže sagovornica.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

Kurir televizija "SVAKI NAPAD NA NASTAVNIKA DA BUDE KRIVIČNO DELO" Iz sindikata o izmeni zakona: Da li će profesori dobiti status službenog lica?!