OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U AUSTRIJI KRIJU SE U OVOM SRPSKOM GRADU! Posle jezive tuče pobegli za Srbiju, POZNAT I MOTIV NAPADA!
Foto: Shutterstock, Drustvene Mreže

HOROR U AUSTRIJI

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U AUSTRIJI KRIJU SE U OVOM SRPSKOM GRADU! Posle jezive tuče pobegli za Srbiju, POZNAT I MOTIV NAPADA!

Crna Hronika -

Potraga za Sašom K., Sašom J. i Milovanom D., trojicom Srba starosti od 25 do 46 godina, koji su nasmrt pretukli šezdesetšestogodišnjeg muškarca, kada su i njegovom sinu naneli teške telesne povrede, uveliko je u toku, a prema dobijenim informacijama, osumnjičeni se nalaze u SrbijI!

Saša K.
Saša K.foto: Društvene mreže

Podsećanja radi, 29. maja ove godine, trojica Srba brutalno su nasrnuli na oca i sina kada su ih tukli, kako prenose austrijski mediji, i rukama i nogama, da bi stariji čovek usled zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Inače, kako piše "Krone", sumnja se da su osumnjičeni nakon zločina pobegli za Srbiju, a kriju se, navodno na teritoriji Valjeva!

Saša J.
Saša J.foto: Društvene mreže

Motiv

Austrijska policija uveliko traga za njima, a iza ovakvog napada navodi se da se krije svađa između dve porodice koje su već dugo u zavadi. Naime, nakon što je tog 29. maja izbila svađa između petorice muškaraca, došlo je do tuče, kada su trojica Srba pretukli sina (29) i njegovog oca (66).

Milovan D.
Milovan D.foto: Društvene mreže

Kako smo već prenosili, očevici drame koja se odigrala posle jedne zabave u ovom mestu, pozvali su policiju, da bi nasilnici u međuvremenu pobegli automobilom i to u pravcu Valjeva, piše austrijski dnevnik "Krone".

Šezdesetšestogodišnji čovek preminuo je u četvrtak od posledica zadobijenih teških povreda, a potraga za trojicom osumnjičenih Srba uveliko traje, zbog počinjenog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Bonus video:

03:30

OSUMNJIČENI ZA MASAKR KOD MLADENOVCA DANAS PRVI PUT PRED SUDOM! Advokat Roskić otkriva da li je moguća kazna doživotne robije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track