NISU ODOBRAVALI ĆERKINU VEZU SA NJIM, PA MU UBILI OCA I NJEGA PRETUKLI! Najnoviji detalji horora u Austriji: KRVI JE BILO SVUDA!
Foto: Društvene mreže, Shutterstock

potraga u toku

NISU ODOBRAVALI ĆERKINU VEZU SA NJIM, PA MU UBILI OCA I NJEGA PRETUKLI! Najnoviji detalji horora u Austriji: KRVI JE BILO SVUDA!

Crna Hronika -

Pripadnici MUP Srbije, u saradnji s kolegama iz Austrije, i dalje pokušavaju da uđu u trag srpskim državljanima Saši K., Saši J. i Milovanu J. koji su osumnjičeni da su 29. maja u austrijskom gradu Fezendorfu, zapadno od Beča, brutalno pretukli zemljake Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana J. (29).

Od zadobijenih povreda Zlatomir J. je 13. juna izdahnuo u bolnici, a policijska istraga polako sklapa mozaik svirepog zločina. Dosadašnjom istragom je, naime, utvrđeno da najverovatniji motiv napada treba tražiti u činjenici da se Zlatan J. zabavljao sa ćerkom Saše J. i da to nije odobravao!

Saša J.
Saša J.foto: Društvene mreže

- Ta veza je bila razlog zbog koje je dugo vremena između dve porodice postojala netrpeljivost. I ranije je bilo incidenata, ali sve je kulminiralo krajem maja kada su se Zlatomir i Zlatan na proslavi dečijeg rođendana susreli sa Sašom i njegovim sinom Milovanom koji su bili u društvu nećaka Saše K. - preneli su austrijski mediji reči jednog od očevidaca.

Saša K.
Saša K.foto: Društvene mreže

Isti sagovornik je naveo da je svađa u igraonici dugo trajala, a kada su Zlatomir i Zlatan izašli na ulicu, usledio je brutalan napad na njih!

- Napadači su udarali Zlatomira i Zlatana rukama i nogama, krvi je bilo na sve strane... Bilo je jezivo! Zlatomir se srušio krvav na asfalt, navodno mu je u jednom trenutku stalo srce, a Zlatan je pokušavao da mu pomogne. Medutim, iako je Zlatomir već bio na zemlji, a Zlatan pored njega, napadači su nastavili da ih šutiraju i udaraju. Namerno su pokušavali da ih ubiju snažnim udarcima, šutirali su bespomoćnog Zlatomira u glavu. Nažalost, od zadobijenih povreda Zlatomir je preminuo u bolnici, a napadači su pobegli automobilom pre nego što su stigli policajci koje su pozvali očevici - rekao je svedok.

Austrijska policija saopštila je da se pretpostavlja da se trojica osumnjičenih nalaze u Valjevu, ali u medijima se pojavila informacija da su viđeni i u Beogradu.

Milovan J.
Milovan J.foto: Društvene mreže

Podsećanja radi, 29. maja ove godine, trojica Srba brutalno su nasrnuli na oca i sina kada su ih tukli, kako prenose austrijski mediji, i rukama i nogama, da bi stariji čovek usled zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Očevici drame koja se odigrala posle jedne zabave u ovom mestu, pozvali su policiju, da bi nasilnici u međuvremenu pobegli automobilom na teritoriju Republike Srbije, međutim, još uvek im policija nije ušla u trag.

Glavni osumnjičeni (45) za ovo delo inače je višestruko osuđivan, a on je prvi nasrnuo na Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana (29), u jednom momentu Zlatomiru je stalo srce, dok je njegov sin pokušao na sve načina da ga održi u životu, nažalost, čovek je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Bonus video:

04:47

OVDE SE NE SUDI ZA UBISTVO, RODITELJI OČEKUJU DA PRAVDA STIGNE SVAKOG Zora Dobričanin: Deca im se nikad nisu vratila iz škole

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track