"KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE!" OTKRIVAMO detalje zverskog ubistva u Nemačkoj "UBICA PRETUKAO TUTINCA, zaklao ga i isekao na komade"
Foto: Drustvene Mreže

zločin u nemačkoj

"KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE!" OTKRIVAMO detalje zverskog ubistva u Nemačkoj "UBICA PRETUKAO TUTINCA, zaklao ga i isekao na komade"

Crna Hronika -

Nenad Neša Zečević iz Tutina brutalno je ubijen u četvrtak u Bremenu u Nemačkoj, kada ga je kako se sumnja Adnan H. inače, državljanin Bosne i Hercegovine zaklao u stanu, a potom njegovo telo iskasapio na komade, saznaje Kurir.

- Osumnjičeni i ubijeni Tutinac neko vreme su živeli zajedno u stanu u Bremenu, a sa njima je bio i još jedan muškarac iz Rumunije. Njih trojica su navodno, radila u jednoj firmi koja se bavi građevinom - kaže Kurirov dobro obavešten izvor i dodaje:

ubijeni nenad zečević iz tutina
ubijeni nenad zečević iz tutinafoto: Društvene mreže

- Tog 13. juna osumnjičeni se navodno, prvo posvađao sa Nenadom, da bi sukob eskalirao u tuču. Osumnjičeni je pretukao žrtvu iz za sada nepoznatog razloga, a u stanu u tom trenutku navodno, je bio i rumunski državljanin. Nekoliko sati nakon tuče došlo je do zločina.

Kako objašnjava naš izvor, zločin je otkriven tek sutradan.

- Osumnjičeni ubica nakon što je zverski pretukao Tutinca, za koga svi tvrde da je bio "duša od čoveka i da nikome ništa nažao nije uradio" nije se tu zaustavio. Posle batina od kojih je Zečević bio plav i modar, Adnan H. navodno, nije stao nego je uzeo nož i zaklao nesrećnog čoveka. Prerezao mu je grkljan - kaže naš dobro obavešten sagovornik i dodaje:

- Krv je počela da šiklja na sve strane po zidovima i nameštaju. Žrtva nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Pomahnitali ubica uzeo je nož i počeo da seče deo po deo nesrećnog čoveka. Izamasakrirao ga je. Prizor je bio stravičan...

ubijeni zečević iz tutina
ubijeni zečević iz tutinafoto: Društvene mreže

Osumnjični ubica pobegao je nakon zverskog ubistva.

- Navodno, ubica je nakon zločina pobegao iz stana i nekoliko sati se krio u neposrednoj blizini. Zločin je otkriven nakon što je rumunski državljanin prijavio njihovom gazdi da je Nenad ubijen - kaže izvor i dodaje:

- Tada je gazda te građevinske firme otišao u stan i zločin je prijavljen policiji. Uviđaj je trajao satima, kao i potraga za osumnjičenim koji je kasnije lišen slobode i sada se nalazi u pritvoru.

Kako smo ranije izveštavali, žitelji Tutina, ali i okolnih gradova sanima već žale zbog gubitka Zečevića koji je po njima bio jedno savršeno biće.

- Bio je dobrica, čovek koji nije umeo reći neću ili ne, čista duša. Ne mogu da verujem da je neko mogao dići ruku na njega, na najboljeg među nama? Nešo naš dobri, laka ti ova crna zemlja i počivaj u miru i znaj da si na mnogo boljem mestu nego na ovom na kojem mi ostajemo. Najbolji zaslužuju samo najbolje, a mi svi možemo svedočiti da si bio jedan od najboljih koji su koračali ovim tutinskim ulicama - samo je jedan od mnogobrojnih komentara koji se mogao pročitati na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bonus video:

00:51

Jezivi detalji masakra u Čačku gde je mladić (21) zaklao oca, majku i dedu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja