"NEVIDLJIVI MOJ NECO, GODINE PROLAZE, A MI TE NE VIDIMO..." Tinejdžer pre 3 godine tragično nastradao na BAZENU, porodica neutešna
Foto: Privatna Arhiva

"NEVIDLJIVI MOJ NECO, GODINE PROLAZE, A MI TE NE VIDIMO..." Tinejdžer pre 3 godine tragično nastradao na BAZENU, porodica neutešna

Crna Hronika -

Tinejdžer Nemanja Subotić (15) tragično je nastradao pre tri godine kada je preminuo nakon teške povrede glave na bazenu u Sportskom centru "Košutnjak" u Beogradu, a njegova neutešna porodica i ove godine objavila je potresne čitulje.

Kobnog dana 23. juna 2021., podsetimo, dečak je bio sa društvom na bazenu i tada su postojale dve verzije tragedije. Prema jednoj verziji, on je stao na ivicu bazena u čučeći položaj i pokušao da skoči u vodu. Međutim, upao je u bazen, udario potiljkom o ivicu i ostao paralisan. Dok je prema drugoj verziji, dečak bio pored ivice bazena, kada mu je jedan kupač pao na glavunakon što je skočio sa skakaonice. Lekari Hitne pomoći reanimirali su tinejdžera čak sat vremena, ali nažalost bezuspešno.

porodica kao i svake godine objavila čitulju godišnjeg pomena
porodica kao i svake godine objavila čitulju godišnjeg pomenafoto: Printscreen

U jedni dnevnim novinama osvanule su dve čitulje za tragično nastradalog dečaka koji je tek počeo da živi.

- Gledamo u nebo. Tu si negde. Posmatraš, sve naše borbe. Zato ne odustajemo! U milion zvezda znamo da jedna je trvoja... To je ta svetlost koja nas vodi u ovoj beskrajnoj tami... - čitulju su potpisali brat, mama i tata, dok je druga čitulja glasila:

- Nevidljivi moj Neco, godine prolaze, a ja te ne vidim, ali osećam da si tu sa mnom. Nedostaješ mi puno i znaj da te voli tvoj ujak. Čuvaj mi se i čekaj me. Kraj ne postoji. Volimo te.

još jedna čitulja za tragično nastradalog dečaka nemanju subotića
još jedna čitulja za tragično nastradalog dečaka nemanju subotićafoto: Printscreen

Igor Subotić, Nemanjin otac za Kurir je nakon godinu dana bola, rekao da nema reči kojima bi opisao tugu koju porodica i on osećaju nakon tragedije koja ih je zadesila. Kako je dodao, porodica svakodnevno obilazi dečkov grob, a njegova večna kuća prepuna je cveća, njegovih fotografija i sveća.

Podsetimo, neutešni Nemanjin otac je neposredno nakon tragedije u potresnoj ispovesti za Kurir rekao da je "zatekao mrtvo dete, koje je otišlo s društvom da se rashladi".

- Meni nema života bez njega. Ljubio sam njegovu modru nogu sat vremena. Otišao je da se s drugarima rashladi na bazenu. Kad su nam javili šta se dogodilo, odmah sam došao. Užas! Zatekao sam svoje mrtvo dete. Nisu uspeli da ga reanimiraju. Meni nema života bez njega, moj život će sada biti na groblju - rekao je tada tužnim glasom otac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track