Dvoje poginulih u saobraćajci kod Bajmoka

Bajmok

Dvoje poginulih u saobraćajci kod Bajmoka

Crna Hronika -
Vozač Petar V. je upravljajući putničkim vozilom ''jugo 45'', izgubio kontrolu i naleteo na ''VW šaran", koji se kretao iz suprotnog pravca, nakon čega se zapalio

SUBOTICA - Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesrcehi na magistralnom putu između naselja Bajmok i Aleksa Šantić, saopštila je danas Policijska uprava Subotica.

U saopštenju je navedeno da su u nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 13 sati, dve osobe poginule, jedna zadobila teške, a jedna lakše telesne povrede.

Vozač Petar V. je upravljajući putničkim vozilom ’’jugo 45’’, izgubio kontrolu i naleteo na ’’VW šaran", koji se kretao iz suprotnog pravca, nakon čega se zapalio. Na mestu nesreće povredama su podlegli vozač Petar V. i suvozač Sofija B. iz ''juga 45'', dok je suvozač iz ''VW šaran'' Gavra K. zadobio teške telesne povrede a vozač Agneš G. je lakše povređena, navodi se u saopštenju subotičke policije.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici Policijske uprave u Subotici, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track