Tukao šofera jer je dugo čekao autobus, vozača trole udarali šipkom

Ponovo napad na vozače GSP

Tukao šofera jer je dugo čekao autobus, vozača trole udarali šipkom

Crna Hronika -
Za samo sat vremena na različitim lokacijama u gradu napadnuti i pretučeni vozači gradskog prevoza. Vozač trolejbusa zadobio više udaraca metalnom šipkom

BEOGRAD- Vozač autobusa na liniji 50, M. M. (55), pretučen je, oko 16 časova na okretnici ove linije u Ustaničkoj ulici.

Prema izjavi očevidaca, njega je napao A. V. (25), revoltiran, jer je dugo čekao autobus.

Sat vremena kasnije, dva nepoznata momka su na motociklu u pokretu, napala vozača trolejbusa na liniji 29 kod Beogradskog dramskog pozorišta na Vračaru.

Očevici su izjavili da im je nekoliko minuta ranije, vozač "presekao put", što ih je razljutilo.

Povređeni vozač kako Kurir nezvanično saznaje izjavio je policiji da nije bilo nikakvog nesporazuma u saobraćaju i da nikada ranije nije video dvojicu napadača.

On je policiji predao zapisan broj registracije motora sa kojim su napadači pobegli prema Slaviji, a zatim je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

Policija intezivno traga za napadačima koji su danas u 16:20 sati vozaču trolejbusa na liniji 29 zadali više udaraca metalnom šipkom, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako je rečeno, dve za sada nepoznate osobe su na Vračaru, nakon konflikta u saobraćaju, ušle u trolejbus i metalnom šipkom zadali više udaraca vozaču koji je prevezen u Urgentni centar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja