IZREŠETAN CRNOGORAC: Jurnjava pištoljima po Dorćolu
Foto: KURIR

Upucan dvadesetogodišnjak

IZREŠETAN CRNOGORAC: Jurnjava pištoljima po Dorćolu

Crna Hronika -
O.M. (20) iz Crne Gore teško povređen sa tri hica iz vatrenog oružja

BEOGRAD - Lekari se bore za život!O. M. (20) iz Crne Gore teško je povređen večeras u Kalemegdanskom parku kada je na njega pucano tri puta iz vatrenog oružja. Mladić je zadobio dve rane u desnu butinu i jednu u stomak i u besvesnom stanju vozilom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

Pucnjavi je, kako nezvanično saznajemo, najverovatnije prethodio nesporazum vezan za narkotike, a napadači sa fantomkama na glavi pobegli su u pravcu Trga Republike. Očevidac kaže da je u mladića pucano u parku u visini zgrade broj 8 u Ulici Tadeuša Košćuška, da je uspeo da pobegne i da traži pomoć u Ulici Cara Uroša. Napadači su jurili i pucali u O.M.

- Čuo se pucanj a zatim sam ga video kako beži. Uspeo je da stigne do kluba a onda je počeo da povraća - kaže očevidac koji dodaje da je video i trojicu mladića obučenih u crno sa fantomkama na glavi kako iz parka beže ka Trgu Republike.

Portparol UC Drago Jovanović rekao je da je mladić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život.- Pacijent je primljen bez svesti, sa ortopedskim i povredama unutrašnjih organa. Urađena je reanimacija pacijenata i nalazi se u operacionoj sali - rekao je Jovanović.Iz izvora bliskoj istrazi, razlog nesporazuma verovatno su narkotici jer pored tragova krvi koji je povređeni ostavljao dok je bežao, nađeni su i paketići marihuane.

(S.S. - J.R. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track