TRAGEDIJA: Pijani tast ubio zeta!

TRAGEDIJA: Pijani tast ubio zeta!

Crna Hronika -
Zdravko Dražić (50) iz Kucure bez povoda nožem usmrtio Aleksandra Stankova (22) iz Beograda

VRBAS - Muž joj umro na rukama!- Moj Aca mi je preminuo na rukama. Nisam ni bila svesna da je tada umro. Dok sam čekala u bolnici, čupala sam kosu i vrištala, molila sam lekare da mi kažu kako mi je muž. Kad mi je doktor rekao da je preminuo još u kući, samo sam se onesvestila...Ovako je Dragana Dražić, nevenčana supruga Aleksandra Stankova (22) iz Beograda, za Kurir prepričala tragediju koja se dogodila preksinoć u Kucuri, gde je njen otac Zdravko Dražić (50) ubio Stankova.Aleksandar i Dragana su godinu dana živeli kod njegovog oca u okolini Beograda. Krajem septembra su se sporečkali, pa je Dragana došla u Kucuru kod oca i dva brata. U subotu uveče doputovao je i Aleksandar. Želeo je da se pomiri s Draganom, da iznajme stan i započnu novi život sa svojom bebicom.- Prvi i poslednji put Aleksandar je ušao u ovu kuću... Večerali smo, pili kafu i lepo pričali. Iznenada, pijani Zdravko je počeo da ga provocira. U tom momentu je i beba zaplakala, pa sam otišla u drugu sobu da je smirim. Odmah za mnom je došao i Aleksandar - priča Dragana.Nedugo potom u sobu je uleteo Zdravko. Odmah je uhvatio Aleksandra s leđa.- Počeo je da ga udara, a on se branio i govorio mu: „Nemoj, taste, neću da se svađamo, a kamoli da se tučemo. Sve ćemo mirno da rešimo“. Pošto mi je dete plakalo, ja sam izašla iz kuće, a nije prošao minut-dva kad je izleteo moj brat i rekao mi: „Zovi hitnu, Zdravko je ubo nožem Acu“. Uletela sam u sobu i imala šta da vidim. Acika je ležao pola na krevetu, pola na podu, sav u krvi. Stavila sam mu jednu ruku na glavu, jednu na telo. Nije prošlo ni pet minuta, a on je počeo da plavi. Vrištala sam, zvala ga, ljubila, ali on je bio mrtav...

Krvava mrlja na krevetu na kom je Aleksandar ubijen
Krvava mrlja na krevetu na kom je Aleksandar ubijen

„J.. ga, morao sam da ga ubijem“

Dragana priča da joj je otac, kada ga je pitala zašto je to uradio, hladnokrvno odgovorio: „J... ga, morao sam, pa šta sad“.- Zar to normalan čovek može da kaže? Njega je i naša majka ostavila jer je stalno pio. Ne treba da živi više, nikada više ne želim da ga vidim. Ocu sam rekla i u policiji da je on za mene mrtav čovek! Ubio je Acu, ubio je i mene s njim! Jeste mi otac, ali ja se njega odričem! Ne samo ja nego i cela porodica, mrtav je za nas - jedva je kroz suze uspela da kaže Dragana Dražić, nevenčana supruga ubijenog Alek­sandra.

Oče, dabogda goreo u paklu!

Draganin stariji brat Aleksandar ne može da zadrži suze zbog smrti zeta.- Nek je proklet Zdravko, dabogda goreo u paklu! Šta ovo uradi... Aca je bio predivan, kao i njegovi roditelji Goran i Slobodanka. Kako mi sada tim ljudima da objasnimo da je naš otac monstrum ubio Acu. Nismo mi ništa krivi - jecao je Aleksandar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja