Krali novac iz kasa benzinskih pumpi

Požarevac

Krali novac iz kasa benzinskih pumpi

Crna Hronika -
Novac iz kase benzinske pumpe oduzeli su tako što su radnika pumpe pozvali da izađe i da im pomogne, jer im se pokvario auto koji su parkirali nedaleko od pumpe, dok je jedan od njih iz kase uzeo oko 20.000 dinara

POŽAREVAC - Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Smilje N.(25) iz Kovina zbog sumnje da je sa Đurom B. (33) i Slobodanom P. (30) iz Pančeva izvršila više krivičnih dela krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Požarevca.

Oni su osumnjičeni da su tokom ove godine na teritoriji Požarevca, koristeći se prevarama, krali novac iz kasa firmi kioska "Futura plus", benzinske pumpe "Auto centar NP", trgovinske radnje "Drvo stil Ristić" i drugih.

Smilja N., kao i druga dvojica koja se već nalaze u pritvoru, uz krivičnu prijavu predata je nadležnom istražnom sudiji.

Kako je navedeno, novac iz kase benzinske pumpe oduzeli su tako što su radnika pumpe pozvali da izađe i da im pomogne, jer im se pokvario auto koji su parkirali nedaleko od pumpe, dok je jedan od njih iz kase uzeo oko 20.000 dinara.

U trgovinskoj radnji "Drvo stilu" su iz kase oduzeli oko 2.000 evra, dok je radnik jedom od njih pokazivao na stovarištu letve koje imaju za prodaju.

Nakon što bi uzeli novac iz kase, oni su napustili firme ne kupivši ništa, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track