BOLESNA ZABAVA: Rulet smrti kod vrtića!

BOLESNA ZABAVA: Rulet smrti kod vrtića!

Crna Hronika -
Bahati mladići trkaju se kroz centar Nove Pazove i jure 200 na sat čak i pored obdaništa, tvrde meštani ove varošice

NOVA PAZOVA - Prestravljeni!Obesna deca u skupim automobilima trkaju se svaki dan kroz Novu Pazovu, tvrde za Kurir meštani ove varošice! Kroz centar voze i 200 kilometara na sat, ne vode računa da li će im se na putu naći dete ili nemoćni starac, a policija, kako tvrde meštani, gotovo ništa ne preduzima da zaštiti prolaznike!- U Ulici cara Dušana, glavnoj ulici u Novoj Pazovi, skoro da nema semafora, pešačkih prelaza i ležećih policajaca. Zato je ovaj pravac postao poligon za bahate vozače koji proveravaju ko je „hrabriji“ i čiji je automobil brži! Strah nas je da pređemo ulicu, a decu koja su se nekad bezbrižno igrala ispred dvorišnih kapija više niko ne ispušta iz vida - priča jedan od meštana.Naš sagovornik dodaje da je u poslednjih nekoliko godina na ulicama pregaženo desetak ljudi.- Na te jadne ljude naleteli su automobili pri brzini i od 200 kilometara na čas! Nekoliko puta dosad događalo se da posle udesa bukvalno skupljamo delove tela niz ulicu! Svaki put bismo apelovali na policiju i molili ih da provere kako je došlo do sudara i da li su nesrećama prethodile trke, ali uzalud - dodaje naš sagovornik.Meštani Pazove tvrde i da su vozači sve obesniji.- Čula sam da se trke dogovaraju preko Fejsbuka, a snimke kasnije kače na Jutjub. Na nekoliko snimaka se čak vidi i da se trkaju ispred vrtića! Više ne prezaju ni od čega - priča jedna meštanka.

Draginja Miličić i Bosiljka Narandžić žrtve obesnog vozača
Draginja Miličić i Bosiljka Narandžić žrtve obesnog vozača
Miroslav M.
Miroslav M.

Starice udario dok je vozio 150 na sat?!Panika među meštanima dodatno je podgrejana otkako je nekoliko očevidaca nesreće u kojoj je Miroslav M. (23) BMW raskomadao sugrađanke Bosiljku Narandžić (76) i Draginju Miličić (70) izjavilo da se Miroslav trkao s još dva automobila kad se dogodio udes! Iako ovo nije zvanično potvrđeno, ali ni demantovano iz sremskomitrovačke policije, trka bi objasnila zašto je Miroslav vozio, navodno, oko 150 kilometara na sat! Od jačine udarca Draginja je odbačena čak 72 metra, a Bosiljki je otkinuo ruku i nogu.

Kako izgleda „srpski rulet“- dva automobila stoje na liniji na semaforu- jedan vozač počinje da turira; ukoliko drugi vozač odgovori turiranjem, izazov je prihvaćen- cilj ne postoji, „igra“ traje dok jedan vozač isuviše ne odmakne ili se ne slupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track