Ilegalci hteli u Italiju, ušli u Srbiju

Otkriveni ilegalci

Ilegalci hteli u Italiju, ušli u Srbiju

Crna Hronika -
Pretpostavlja se da su oni, najverovatnije greškom, na parkingu u Hrvatskoj ušli u kamion misleći da on ide u Italiju

BEOGRAD - Zajedničkom akcijom carine i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, danas je, kontrolom kamiona bugarskih registarskih oznaka koji je bio u tranzitu kroz Srbiju, otkriveno pet ilegalnih imigranata sakrivenih u prtljažnom delu među robom, saopštila je Uprava carina.

Vozač kamiona je prijavio saobraćajnoj policiji na naplatnoj rampi na ulasku Niš da čuje neke čudne zvuke i da sumnja da se u kamionu, osim robe, nalazi još nešto. Kamion je nakon toga u pratnji doveden do Carinske ispostave Aerodrom Niš, gde su carinici u prisustvu kolega iz pogranične policije pristupili detaljnoj kontroli.

Sumnja vozača je odmah potvrđena, jer je utvrđeno da je carinska plomba oštećena, što je bio jasan znak da je kamion otvaran. Petorica ilegalnih imigranata su bila sakrivena u prtljažnom delu kamiona. Imigranti su bili u kamionu koji je ušao u Srbiju na graničnom prelazu Batrovci i išao je u Bugrasku, što svakako nije bila željena destinacija petorice Avganistanaca. Pretpostavlja se da su oni, najverovatnije greškom, na parkingu u Hrvatskoj ušli u kamion misleći da on ide u Italiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja