Pao plaćeni ubica klana Luke Bojovića

Akcija „Luka“

Pao plaćeni ubica klana Luke Bojovića

Crna Hronika -
Policija sumnja da je među uhapšenim saradnicima Luke Bojovića u Španiji čovek koji je ubio Danila Radonjića i Dženana Ramovića

BEOGRAD - Raspliće se!Hapšenje 24 bliska saradnika vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića (37), među kojima su i njegova supruga Barbara i brat Nikola, otkriće ko stoji iza dvostruke likvidacije Danila Radonjića i Dženana Ramovića. Podsetimo, Radonjić i Ramović ubijeni su u automobilu u Ulici cara Dušana u Zemunu aprila prošle godine!Kako izvor blizak istrazi navodi za Kurir, među uhapšenim saradnicima Bojovića nalazi se i jedna osoba za koju se veruje da je bila saučesnik u likvidacijama koje je izvršio Siniša Petrić Zenica, uhapšen zajedno s Bojovićem februara ove godine.- Zenica je bio glavni egzekutor klana, ali ako se pažljivo prouče ubistva koja se dovode u vezu sa „zemuncima“, vidi se potpis najmanje dvojice ubica. Prikupljeni podaci ukazuju na to da bi Zenica i nedavno uhapšeni pomagač mogli da stoje iza dvostruke likvidacije u Zemunu, ali i iza niza ubistava u Srbiji, Španiji, Italiji i Holandiji - ističe naš izvor.Inače, nekoliko dana pošto su Radonjić i Ramović ubijeni, sumnjalo se da je ubistvo poručio Bojović.- Radonjićev sin je bio Bojovićev saradnik, ali je u jednom trenutku od njega pozajmio pozamašnu svotu novca, koju nije mogao da vrati. Od tada mu se gubi svaki trag. Njegov otac Danilo Radonjić je, zajedno s pokojnim Branislavom Šaranovićem, otpočeo privatnu istragu kako bi ga pronašao. Veruje se da su baš tu „radoznalost“ i Šaranović i Radonjić platili glavom - tvrdi naš izvor.

Policija vrši uviđaj ubistva Danila Radonjića i Dženana Ramovića
Policija vrši uviđaj ubistva Danila Radonjića i Dženana Ramovića

U Španiji uhapšena i Barbara Bojović
U Španiji uhapšena i Barbara Bojović

Milorad Veljović: Imamo dosta informacija o likvidacijiDa je spektakularna akcija hapšenja, koja se u četvrtak odigrala na nekoliko lokacija u Valensiji, „ključ“ za rasvetljavanje ove, ali i brojnih drugih egzekucija koje se pripisuju „zemunskom klanu“, nezvanično je potvrdio i direktor policije Milorad Veljović.- Prikupljena je velika količina informacija, koja se najpre odnosi na dvostruko ubistvo u Ulici cara Dušana u Zemunu - istakao je Veljović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track