TUGA: Crni Petre, što ubi ženu?

TUGA: Crni Petre, što ubi ženu?

Crna Hronika -
Njen život odavno je postao pakao, kaže Gordana Siterić, prijateljica Sandre Jelaš (36), koju je nožem izbo muž, koji je potom izvršio samoubistvo

SUBOTICA - Tuga.Članovi porodice, rođaci i komšije juče su na večni počinak ispratili Sandru Jelaš (36), koju je u subotu ubio suprug Petar i potom izvršio samoubistvo. Tužnu kolonu predvodili su Sandrin sin D. (14), ćerka I. (12) i majka Đurđica Kopunović, koji su hodali nemi od tuge.Dok je kovčeg s telom spuštan u raku, Đurđica je zagrlila svoje unuke, koji su se uz jecaje poslednji put pozdravili sa svojom tragično preminulom majkom.- Crni Petre, što je ubi? Zašto? - tiho je ponavljala Sandrina rođaka.Gordana Siterić, najbolja prijateljica ubijene, rekla je da je ona godinama trpela Petrovo iživljavanje i da su svi očekivali da će je ubiti.- Deca su joj davala snagu. Za njih je živela i oni su bili njena najveća sreća. Ali njen život odavno je postao pakao i zato je završila na tragičan način. Ona je sada u raju, a taj čovek nije zaslužio ni da mu se ime pomene - rekla je Gordana.Sandrina porodica najavila je da će podneti krivičnu prijavu protiv subotičke policije Unutrašnjoj kontroli MUP zato što nisu preduzeli ništa da Sandru spasu od Petra.- Da je policija reagovala na vreme, Sandra bi bila živa - kaže jedan rođak Jelaša.Sandrinoj sahrani prisustvovao je samo jedan od sedmoro Petrove braće. On je ćutao i u neverici odmahivao glavom.

Ubijena Sandra Jelaš
Ubijena Sandra Jelaš

Deca neće na očevu sahranuSandrina drugarica Gordana kaže da su joj sin i ćerka ubijene rekli da danas neće otići na sahranu svog oca.- D. je rekao da ne želi da zna za oca jer mu je ubio majku. Ni drugi članovi Sandrine porodice neće ići na sahranu - kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track