Policija rešila 16 teških krađa u Šumadiji

Policija rešila 16 teških krađa u Šumadiji

Crna Hronika -
Kragujevačka policija za nekoliko dana otkrila je 16 teških krađa izvršenih od maja do oktobra u Kragujevcu i Topoli

KRAGUJEVAC - Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da je kriminalistička policija proteklih dana rasvetlila 16 krivičnih dela teška krađe izvršenih od maja do polovine oktobra ove godine na području Kragujevca i Topole.

Kako je navedeno u saopštenju, uhapšeni i privedeni nadležnom istražnom sudiji su Slaviša S. (21) i Marko M. (22), kojima je, posle saslušanja u Osnovnom sudu, određen pritvor.

Krivične prijave podnete su i protiv Viktora M. (24) i N.Đ.(16) iz Kragujevca, kao i Milana V. (25) iz Kormana kod Kragujevca.

Policija osnovano sumnja da je Slaviša S. obio butk, prodavnicu tehničke robe, frizerski salon i apoteku u centru Kragujevca, a Marko M. poljoprivrednu apoteku na periferiji Kragujevca i benzinsku stanicu u Topoli.

Iz obijenih radnji, odnosili su dnevni pazar, tehničke i druge predmete, koje su preprodavali raznim kupcima.Viktor M., Milan V. i N.Đ. takođe su obili butik, kao i više kioska i kuća na širem području Kragujevca, a ukradenu robu-tehničke uređaje, garderobu, cigarete i konditorske proizvode, takođe preprodavali.

Prilikom krađa lopovi su pričinili veliku materijalnu štetu, navodi policija i dodaje da je deo ukradene robe pronađen i vraćen vlasnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja