Albanac se popeo na zgradu Generalštaba, hoće da skoči!
Foto: BETA

Okončana drama u centru Beograda

Albanac se popeo na zgradu Generalštaba, hoće da skoči!

Crna Hronika -
Na lice mesta upućene ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasne službe

BEOGRAD - Almes Nedin star 36 godina rodom iz Prištine koji živi na Zvezdari popeo se oko 17.15 časova na zgradu B Generalštaba na uglu ulica Birčaninove i Kneza Miloša.

Kako reporter Kurira nezvanično sazanje Nedin je veoma trezven i zna šta hoće i šta radi, kao i da se svesno odlučio na ovaj korak jer mu se duguje novac navodno se radi o cifri od 16.000 evra.

Navodno on kod sebe poseduje papir firme i navodi ime izvesnog Bojana Radovanovića, koji se pominjao u serijalu Insajdera, a koji mu navodno duguje ogorman novac. On je još izjavio da se nikada ne bi ubio, ali da je bio prinuđen na ovaj korak jer je to bio jedini način da privuče pažnju na svoj problem i da je došao svesno da skoči sa razrušene zgrade.

Prvi koji je pre dolaska pregovaračkog tima krenuo da razgovara sa muškarcem je bio saobraćajni policajac, a iz daljine se moglo videti da muškarac drži u ruci mobilni telefon.

Pretpostavlja se da je mušakarac neopaženo ušao u polurazrušenu zgradu popne se na šesti sprat, razvali vrata i izađe na terasu gde se i sada nalazi, a na terasi osim policije nalazi se i vojska, dok mušakarac i dalje nervozno šeta po terasi. Saobraćaj se zasada obavlja normalno.

Uskoro više informacija...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track