Smederevac uhapšen zbog narkotika i razbojništva

Akcija Morava

Smederevac uhapšen zbog narkotika i razbojništva

Crna Hronika -
Policija sumnjiči Alića da je od februara do avgusta kupovao i prodavao spid i marihuanu, a tereti se i za razbojništvo u Smederevu

SMEDEREVO - U nastavku akcije "Morava" smederevska policija uhapsila je Bogoljuba Alića (25) iz Smedereva, osumnjičenog za trgovinu i posedovanje narkotika.Kako je saopštila Policijska uprava u Smederevu, Alić je osumnjičen da je od februara do kraja avgusta ove godine u cilju dalje prodaje u više navrata kupovao opojnu drogu spid i marihuanu od Igora Ivkova iz Beograda.

Ivkov je pre nekoliko dana, takođe, uhapšen u zajedničkoj akciji pripadnika beogradske i smederevske policije.Kupljeni spid i marihuanu Alić je potom preprodavao korisnicima droge na području Smedereva.Zbog istog krivičnog dela podneta je krivična prijava protiv M.N. (26) iz Smedereva.

Alić je osumnjičen i da je u avgustu tekuće godine u saizvršilaštvu sa još dva za sada neidentifikovana lica u Smederevu izvršio krivično delo razbojništvo nad N.N. iz Smedereva kojom prilikom je oduzeo jedan mobilni telefon, fotoaparat i 5.000 dinara.

Osumnjičeni će u zakonskom roku od 48 sati biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track