Četvorica isekli i prodali u staro gvožđe 21 vagon
Foto: Youtube Printscreen/Ilustracija

Krađa

Četvorica isekli i prodali u staro gvožđe 21 vagon

Crna Hronika -
Prema navodima policije, oni su, na industrijskom koloseku u vlasništvu NISaftne industrije Srbije, koristeći "brenere" i plinske boce, od oktobra prošle do septembra ove godine isekli i proodali u staro gvožđe sedam, a samo u proteklih mesec dana 14 vagona

SMEDEREVO - Smederevska policija uhapsila je četiri osobe osumnjičene da su od oktobra prošle godine isekli 21 vagon Železnica Srbije i kao staro gvožđe prodavali na stovarištima sekundarnih sirovina po ceni od 20 dinara po kilogramu, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Prema navodima policije, oni su u Godominskom polju, na industrijskom koloseku u vlasništvu Naftne industrije Srbije, koristeći "brenere" i plinske boce, od oktobra prošle do septembra ove godine isekli i proodali u staro gvožđe sedam, a samo u proteklih mesec dana 14 vagona.

Proverom poslovnih knjiga stovarišta, policija je pronašla otkupne listove, koji dokazuju da su osumnjičeni prodali više od 92 tone gvožđa, u vrednosti od skoro dva miliona dinara.

Policija u Smederevu sumnja da se sličnim kriminalnim aktivnostima bavi još nekoliko lica, pa zato nastavlja rad na identifikaciji i hapšenju svih osumnjičenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track