Uhapšeni odbegli vozač koji je oborio biciklistu

Kraljevo

Uhapšeni odbegli vozač koji je oborio biciklistu

Crna Hronika -
Policija sumnjiči Aleksandra K. da je BMW švedskih registracijaoborio biciklistu Zoricu D. koja je teško povređena

BEOGRAD - Pripadnici kraljevačke kriminalističke policij pronašli su i uhapsili odbeglog vozača Aleksandra K. (27) iz Kraljeva, koji je autom oborio biciklistu, a zatim pobegao sa mesta saobraćajke, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Aleksandra K. (27) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći.

Sumnja se da je u Kraljevu u Ulici 4. Kraljevački bataljon u nedelju, u ranim jutarnjim satima, Aleksandar K. putničkim motornim vozilom marke "bmv", švedskih registarskih oznaka, kojim je upravljo u pravcu Ibar bašte udario biciklistu Zoricu D. (1954) iz Kraljeva koja se kretala u istom pravcu.

Tom prilikom Zorica D. je zadobila teške telesne povrede opasne po život zbog kojih je prebačena u Kliničko bolnički centar Kragujevac.

Posle saobraćajne nezgode vozač "bmv"-a, koji u tom trenutku nije bio poznat pripadnicima policije, vozilom je pobegao sa mesta saobraćajne nezgode, ali su ga istog dana u popodnevnim satima policija pronašlauhapsila i odredila 48 časovni policijski pritovor.

Osumnjičeni će posle isteka zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kraljevu, piše u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track