Policajac povređen u akciji hapšenja švercera cigareta

Kragujevac

Policajac povređen u akciji hapšenja švercera cigareta

Crna Hronika -
Na znak policajaca da zaustave vozilo, vozač "audija" je zaustavio auto, dok je vozač "folksvagen pasata" najpre usporio kretanje, a onda naglo ubrzao i prednjim delom vozila udario policajca

KRAGUJEVAC - Policajac Željko T. je povređen u akciji presecanja krijumčarskog lanca šverca cigareta, u mestu Bumbarevo Brdo kod Knića, u kojoj je zaplenjeno 2.430 boksova raznih cigareta, vrednosti oko 3,7 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

Kako je navedeno u saopštenju, cigarete su zaplenenjene u vozilima marke "audi" ivanjičkih registaracija i "folksvagen pasat" kragujevačkih tablica.

Na znak policajaca da zaustave vozilo, vozač "audija" je zaustavio auto, dok je vozač "folksvagen pasata" najpre usporio kretanje, a onda naglo ubrzao i prednjim delom vozila udario policajca.

Nakon povređivanja policijajca koji je pao na kolovoz, oba vozila su se velikom brzinom udaljila prema Kniću, i vrlo brzo došlo je do sudara tih vozila, navedeno je u saopštenju.

Policija navodi da je "audi" sleteo u kanal, a "foksvagen pasat" ostao na kolovozu, pri čemu je na njega naletelo vozilo "folksvagen golf" u kojem su tri putnika, usled udesa, zadobile lake telesne povrede.

Vozači "audija" i "folksvagena" izašli su iz vozila i pobegli preko obližnjih njiva.

Tokom uviđaja je ustanovljeno da su na "audiju" registarske oznake koje ne pripadaju tom vozilu.

Policija intenzivno radi na pronalaženju osoba koje su švercovale cigarete i nanele povrede policijskom službeniku, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track