Još dvojica navijača uhapšeni zbog transparenta

Novi Pazar

Još dvojica navijača uhapšeni zbog transparenta

Crna Hronika -
Aladin D. (25) i Beća M. (25), obojica iz Novog Pazara uhapšeni su zbog sumnje da su prošle subote, na fudbalskoj utakmici u Novom Pazaru istakli transprenta sa natpisom "Srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća"

NOVI PAZAR - Novopazarska policija saopštila je da je uhapsila još dve osobe zbog sumnje da su prošle subote, na fudbalskoj utakmici u Novom Pazaru istakli transprenta sa natpisom "Srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća".

To su Aladin D. (25) i Beća M. (25), obojica iz Novog Pazara, koji su predati istražnom sudiji Višeg suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, navodi se u saopštenju.

Oni su osumnjičeni su 24. oktobra, za vreme utakmice između Novog Pazara i Rada iz Beograda, izvršili to krivično delo, tako što su na severnoj tribini gradskog stadiona istakli transparent sledeće sadržine: "Rešen rebus, srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća".

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvetljavanju i otkrivanju ostalih učesnika ovog događaja, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track