Barbara i Nikola Bojović slobodni

Žena i brat Luke Bojovića nisu u pritvoru

Barbara i Nikola Bojović slobodni

Crna Hronika -
Sad oboje spremaju tužbu i tražiće odštetu zbog neosnovanog boravka u pritvoru - rekao je za Kurir Vuk Bojović i dodao da mu nije jasno kako su mogli bez čvrstih dokaza da uhapse Barbaru i da troje dece ostave bez majke

BEOGRAD - Hoće sve da naplate!

Barbara i Nikola Bojović, supruga i brat uhapšenog vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića, pušteni su na slobodu iz pritvora u zatvoru Fontakalent u Alikanteu, saznaje Kurir.

Tu informaciju potvrdio je za naš list Vuk Bojović, direktor Beogradskog zoo vrta i otac braće Bojović.

- Nisam se čuo sa Nikolom i Barbarom po izlasku iz pritvora, ali znam da nisu imali ni saslušanje. Ovo je dokaz da je reč o nameštaljki koja je inscenirana odavde, iz Beograda. Dok je bio u pritvoru, Nikola mi je rekao da ne zna zašto su ga uhapsili i da ne poznaje ljude s kojima su ga dovodili u vezu.

Sad oboje spremaju tužbu i tražiće odštetu zbog neosnovanog boravka u pritvoru - rekao je za Kurir Vuk Bojović i dodao da mu nije jasno kako su mogli bez čvrstih dokaza da uhapse Barbaru i da troje dece ostave bez majke.

On kaže da je o troje Lukine i Barbarine dece, dok je ona bila u pritvoru, brinula njena sestra. Barbara s decom živi u Alikanteu i tamo drži poslastičarnicu.

Barbara i Nikola Bojović uhapšeni su 11. oktobra sa još 22 člana kriminalne grupe iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine osumnjičene za pranje novca i trgovinu narkoticima. Luka Bojović uhapšen je u februaru u Valensiji, osumnjičen je za organizovanje više ubistava, a u zatvoru je u Madridu.J. R.

Vuk Bojović: Oni spremaju tužbu i tražiće odštetu zbog neosnovanog boravka u pritvoru
Vuk Bojović: Oni spremaju tužbu i tražiće odštetu zbog neosnovanog boravka u pritvoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track