U sudaru golfa i bugarskog autobusa poginuo mladić

Saobraćajka

U sudaru golfa i bugarskog autobusa poginuo mladić

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je mladić u golfu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i sudario se sa bugarskim autobusom, koji se posle udarca prevrnuo u kanal pored puta

DIMITROVGRAD - Jedan mladić poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad, blizu sela Željuša, a četiri osobe su lakše povređene, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju, poginuo je I.A. (24).

Policija je opisala da se nesreća dogodila kada je I.A, koji je upravljao automobilom marke "golf" izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu traku kolovoza i direktno se sudario sa autobusom bugarskih registracija.

Vozač "golfa" je poginuo na mestu nesreće, dok su vozač i tri putnika iz autobusa, državljani Bugarske, lakše povređeni.

Vozač automobila je bio sam u vozilu, dok je u autobusu, koji se posle udara prevrnuo u kanal pored puta, bilo 28 putnika koji su putovali na liniji Beč-Sofija.

Putnici iz autobusa su pregledani najpre u pirotskoj, a zatim i u bolnici u Sofiji gde su zadržani jedino oni sa lakšim povredama, dok su ostali putnici pušteni kućama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track