Vaterpolisti Partizana pretukli radnika BIA!
Foto: KURIR

Prebijanje na Zvezdari

Vaterpolisti Partizana pretukli radnika BIA!

Crna Hronika -
Marko Matović i Nikola Dedović nakon saobraćajke napali pripadnika službe bezbednosti na čiju su „škodu“ naleteli

BEOGRAD - Bahato!Marko Matović (21) i Nikola Dedović (20), vaterpolisti Partizana i bivši juniorski reprezentativci, pretukli su u utorak oko 8.10 sati radnika BIA u Ulici Matice srpske na Zvezdari, saznaje Kurir! Incident se dogodio na ulici nakon što je Matović, vozeći džip „audi Q5“, otpozadi udario službenu „škodu“ BIA, u kojoj su bili radnik te službe i njegova koleginica.- Posle udesa Matović se nije zaustavio, već je produžio ka semaforu. Pošto se upalilo crveno svetlo, vaterpolista je stao, a tada ga je sustigao i radnik BIA, koji je izašao iz „škode“ i rukom pokazao na svoje vozilo. Tražio je da Matović izađe iz „audija“ i da zajedno sačekaju saobraćajce - rekao je izvor Kurira.Međutim, Matović je tada besno izleteo iz automobila i bez reči udario radnika BIA pesnicom u glavu!- Radnik BIA je pao i na trenutak izgubio svest, a kad se posle nekoliko sekundi osvestio, pokušao je da se pridigne. Tada ga je Matović opet udario, a u međuvremenu je iz džipa izašao i Dedović, pa su zajedno počeli da udaraju službenika BIA po glavi i telu - kaže naš izvor.Službenica BIA pokušala je da pomogne svom kolegi, ali pošto nije uspela, otrčala je do službene „škode“ da pozove policiju. Tada se, kako Kurir saznaje, u incident umešao i čovek koji je bio u automobilu iza „škode“ i povikao: „Marko! Marko! Dosta je bilo, prestani!“- Nakon toga prestali su da udaraju službenika BIA. Matović je ostao sve do dolaska policajaca, kojima je dao izjavu, a Dedović je pobegao, ali je ubrzo uhvaćen - rekao je izvor.Na saslušanju u policiji Matović je tvrdio da je sam tukao službenika BIA, ali je posle promenio priču. Najpre je rekao da je još neko učestvovao u napadu, ali da ne zna ko, da bi na kraju priznao da je s njim bio saigrač Nikola Dedović. Protiv dvojice vaterpolista podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Nikola Dedović otišao je sa mesta incidenta pre dolaska policije
Nikola Dedović otišao je sa mesta incidenta pre dolaska policije

Matović: Ništa se nije desiloMarko Matović nije želeo da previše komentariše incident.- Ništa se nije desilo - bilo je sve što je rekao.Nikola Dedović bio je još škrtiji na rečima:- Nemam komentar.

Lakše povredeRadniku BIA nakon lekarskog pregleda konstatovane su lakše povrede.- Osim modrica i ogrebotina, njemu je sa tri šava zašivena usna - kaže naš izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja