Priveden malerozni pljačkaš prodavnica

Smedrevo

Priveden malerozni pljačkaš prodavnica

Crna Hronika -
Osumnjičeni Smedrevac najpre je pokušao opljačkati kiosk, ali bezuspešno, a 40 minuta kasnije pokušao je opljačkati prodavnicu, gde ga je kupac savladao, ali je uspeo da pobegne, ali je dva sata kasnije uhapšen

BEOGRAD - Policijski službenici PU Smederevo uhapsili su Gorana P. (36) iz Smedereva i odredili mu meru policijskog zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je u dve trgovinske radnje u centru Smedereva, pokušao da izvrši razbojništvo.Osumnjičeni je u ponedeljak, oko 15.20 časova u Karađorđevoj ulici u Smederevu, maskiran kapom i šalom, uz pretnju pištoljem, tražio novac od radnice kioska.

Pošto je posumnjala da pištolj nije pravi, ona je pokušala da zatvori stakleni otvor na kiosku, ali je osumnjičeni polomio staklo, izvukao ruku i pobegao.

Osumnjičeni je, 40 minuta kasnije, u Nušićevoj ulici, na isti način pokušao razbojništvo nad radnicom STR "Miki", gde je kupac, koji se zatekao u radnji, pokušao da ga savlada i oborio ga na pod posle čega je Goran P. uspeo da pobegne, ostavivši u radnji kapu i pištolj, za koji se ispostavilo da je plastičan.

Pripadnici smederevske policije identifikovali su razbojnika i oko 17 sati su ga uhapsili i doveli u prostorije PU Smederevo.

Osumnjičeni će, posle isteka policijskog zadržavanja, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, saopštila je PU Smederevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track