Vaterpolista Boris Popović pokosio 7 pešaka na stanici u Kragujevcu
Foto: Bogdan Vranješević

Nesreća u Zmaj Jovinoj

Vaterpolista Boris Popović pokosio 7 pešaka na stanici u Kragujevcu

Crna Hronika -
Prema prvim saznanjima, u ulici ispred zgrade Hitne pomoći prešao je na levu stranu kolovoza i naleteo na ljude koji su na stanici čekali autobus. Među povređenima i osmogodišnji dečak

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je jutros oko 9 časova povređeno sedam osoba kada je na njih na autobuskoj stanici naleteo automobil.

Za volanom BMW BG tablica bio je vaterpolista Radničkog Boris Popović, saznaje dopisnik Kurira. On je , prema prvim saznanjima, u ulici ispred zgrade Hitne pomoći prešao na levu stranu kolovoza i naleteo na pešake koji su na stanici čekali autobus. Nezgoda se dogodila na autobuskom stajalištu u Ulici Zmaj Jovinoj, inače poznatom po sličnim nesrećama. Uviđaj je u toku.

- Bilo je jezivo. Automobil je sa potpuno suprotne strane ulice prešao dve kolovozne trake i nekontrolisano krenuo ka nama. Vozač, kao da je spavao za volanom, nije ni kočio! Prešao je i bankinu, a onda počeo da „slaže“ ove jadne ljude koji su leteli preko haube automobila i padali kao snoplje sa strane, priča očevidac nesreće. Povređeni su prevezeni u Klinički centar u Kragujevcu, a među njima je i osmogodišnji dečak.

Prema rečima direktora kragujevačke Hitne pomoći Slobodana Kitanovića, dete ima povrede glave i u svesnom je stanju. Portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević rekla je da je u toku pregled i dijagnostika povređenih.

Ovim povodom oglasila se i portparolka kluba Tijana Đurković koja je potvrdila da je za volanom automobila bio igrač Boris Popović. Za nesreću je odmah saznao i trener VK Radničkog Dejan Udovičić koji je najavio da će oko podneva posetiti povređene.

Foto: Bogdan Vranješević
Foto: Bogdan Vranješević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track