Dečaka bacili u Vrbas da bi osvetili svoje batine

Brutalno

Dečaka bacili u Vrbas da bi osvetili svoje batine

Crna Hronika -
Trojica maloletnika kada su se vraćali iz tuče u kojoj su dobili batine , slučajno su ugledali dečaka ispred zgrade, oteli ga i bacili u Vrbas

BANJALUKA - Trojica huligana koja su otela jedanaestogodišnjeg dečaka i bacila ga u Vrbas učinili su to iz revolta, jer su u uličnoj tuči izvukli deblji kraj, a dečak koji je bio samo slučajni prolaznik bio je žrtva njihove obesti.

Policija je potvrdila da je privela K.P. N.B. i još jednog maloletnika čiji identitet nije saopšten da su učestvovali u napadu na maloletnika.

Jedino što je, zasad, poznato je da surova trojka potiče iz problematičnih porodica, čiji su roditelji rastavljeni.

"Kada su se vraćali iz te tuče, slučajno su ugledali dečaka ispred zgrade, oteli ga i bacili u Vrbas", dodao je izvor blizak istrazi.

Kao epilog slučaja koji je šokirao Banjaluku, iz policije navode da osumnjičenu trojku terete za lakša krivična dela protipravno hapšenje i nanošenje lakih povreda.

Da podsetimo trojica maloletnika su 11.novembra oteli dečaka ispred ulaza u zgradu, odveli ga od visoke litice udarili ga nogom u leđa i bacili u Vrbas. Posle pada u vodu dečak je povredio glavu, ruke, noge, kuk.

Na sreću, dječak je uspeo je isplivati i ispričati sve roditeljima, iako su mu huligani pretili da će ga ubiti ispred škole ako bude pričao šta su mu uradili.

Roditelji dečaka Željko i Dragana Branković tvrde da im institucije sistema ne žele pomoći te ih, kako kažu, teraju da pravdu uzmu u svoje ruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track