Kragujevački koljač slao poljupce novinarima

Monstrum

Kragujevački koljač slao poljupce novinarima

Crna Hronika -
Dok je policija privodila Cvetkovića kod istražnog sudije on se smejao i slao poljupce okupljenim novinarima ispred suda

KRAGUJEVAC - Dejan Cvetić (42) iz Kragujevca, osumnjičen da je u nedelju zaklao suprugu Natašu (32) naočigled njihove dece od sedam i osam godina, prilikom privođenja na saslušanje kod istražnog sudije, on je bukvalno pozirao okupljenim fotoreporterima, slao im poljupce i ponašao se kao da nije počinio jeziv zločin !

Da podsetimo u nedelju, oko 16.30 casova, kada je Dejan Cvetic (42) ubio svoju suprugu Natašu (32) u kragujevackom naselju Bagremar!Dejan je tokom svade počeo da tuče Natašu pred decom koja su vrištala. Onda je uhvatio i izbacio je kroz staklo zatvorenog prozora sa prvog sprata kuće. Uzeo je zatim nož u ruke, sišao u dvorište i dok se ona povredena previjala od bolova i zapomagala, on je počeo da je seče po vratu i ubada u grudi u stomak.

- On se drogirao i tukao moju ćerku. Pojavljivala se na porodičnim svetkovinama sva modra. Nekoliko puta je odlazila od njega, pa bi mesec, dva provela kod brata, ali bi se uvek vraćala monstrumu. Ne znam... Ili ga se plašila ili ga je volela. Ja sam hteo to da presečem, ali me ćerka preklinjala da se ne mešam. Koliko je mogla, krila je od mene i svih kroz šta prolazi. Valjda se plašila da mu mi ne presudimo i da joj Centar za socijalni rad ne uzme decu.Policija je milion puta dolazila zbog toga što je tukao i Natašu i decu. Prodavao je i drogu, ali Dejan nema ni dana u zatvoru, prica Natašin otac Živko Živanovic.

Nataša će biti sahranjena danas, na mesnom groblju u naselju Grošnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track