Pogledajte, ženska banda krade u kafićima

Neverovatno

Pogledajte, ženska banda krade u kafićima

Crna Hronika -
Snimak prikazuje tri žene koje organizovano ulaze u radnju, uzimaju žrtvi torbu okačene na naslon stolice i odlaze u nepoznatom pravcu

BEOGRAD - Sestre Dalton!Tri žene, obučene kao dobrostojeće gospođe, haraju Beogradom i pljačkaju sugrađane! One ulaze u pekare, restorane brze hrane i kafiće u centru grada, gde koriste gužvu i užurbanost građana i otimaju im torbe i novčanike, i to usred bela dana. Jedna od njihovih žrtvi je i J. K. (30), koja se javila našoj redakciji i dostavila nam snimak na kojem se vidi kako gospođe kradu njenu tašnu.- Odlično su organizovane, vidi se da to rade vrlo vešto i dugo jer niko nije primetio kad su ušle u restoran u kojem sam sedela s drugaricom i kako su me opljačkale - kaže J. K. za Kurir.„Gospođe“ su obavile pljačku za svega sedam sekundi!- Okačila sam torbu na stolicu, a preko nje sam stavila kaput. Tri žene ušle su u objekat i stale iza mojih leđa. Jedna je nonšalantno razgledala hranu u pultu, a za to vreme druga je podigla kaput s naslona stolice kako bi treća mogla da mi ukrade torbicu - objasnila je J. K.Nju je policija nakon dva sata obavestila da je prosjak našao tašnu u kontejneru nedaleko od restorana.

- Uzele su mi novac, naočare, mobilni, dva USB... Ostavile su mi samo dokumenta, a napravile su mi štetu od oko 50.000 dinara - ljuta je J. K.

Ona je slučaj prijavila policiji i tamo je dobila odgovor da ima već nekoliko desetina prijava protiv ove ženske bande, ali da razbojnice nisu u njihovoj bazi podataka i da ne mogu da im uđu u trag!(M. I.)

http://www.youtube.com/watch?v=BU74nO9oc6Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track