Kum mi je umro na rukama!

Šok posle tragedije na Novom Beogradu

Kum mi je umro na rukama!

Crna Hronika -
Nastradali Vladimir Luković (32) bio je dobar mladić, ali nije imao sreće u životu. Pre nekoliko godina otac mu se obesio, on ga je prvi našao mrtvog i to je ostavilo traga na njemu

BEOGRAD - Tragedija!Stan Vladimira Lukovića (32) u Zemunu, mladića koji je poginuo u petak oko 20 sati kad ga je pregazio „Beovoz“, juče je bio prazan. Komšije u Glavnoj ulici su u šoku i o nastradalom Vladimiru i njegovoj porodici imaju samo reči hvale.Lekari nemoćni- Vlada je bio dobar mla­dić, ali nije imao sreće u životu. Pre više godina otac mu se obesio i on ga je prvi našao mrtvog! To ga je mnogo potreslo, pa je često tražio lekarsku pomoć. Tu porodičnu tragediju nikad nije uspeo da preboli - ispričala je komšinica koja je želela da ostane anonimna.Vladimir je poginuo naočigled svog kuma, nedaleko od železnice stanice kod Tošinog bunara nakon što je pokušao da izađe iz voza koji je kretao sa stanice. Prilikom izlaska iz voza vrata su mu prikleštila nogu i voz ga je vukao 250 metara!- Vladimirov kum je odmah aktivirao kočnicu, brzo je reagovao i mašinovođa, ali uzalud. Kum je bio nemoćan, bukvalno je mogao samo da gleda kako Vlada umire! Izdahnuo mu je na rukama dok su pokušavali da ga prevezu do stanice Novi Beograd, gde ih je čekala lekarska ekipa. Sve vreme je dozivao Vladu, ali nije mogao da mu pomogne - kaže izvor Kurira iz istrage.Poziv bratuDok je Vladimir još davao znake života, potreseni mladić je telefonom pozvao Vladimirovog brata.- Vlada je povređen, ispao je iz voza - rekao je kum. Nažalost, samo nekoliko minuta kasnije Vladimir je umro, a njegov kum je bio u šoku! - Kako nije živ? Kako to da javim njegovoj majci Olgi, kako? Pa Vlada me je krstio - jaukao je u neverici sve vreme. Potom je telefonom ponovo pozvao Vladinog brata: „Umro je, ne znam šta da ti kažem. Malopre je disao, ali sad je umro, na rukama mi je umro“, preneo je naš sagovornik reči koje je kum, navodno, izgovorio.Potreseni mladić nije mogao da pod­nese da Vladimira više nema. Pokušao je da skoči pod voz i ubije se, ali su ga sprečili policajci.

Policajci sprečili Vladimirovog kuma da skoči pod voz
Policajci sprečili Vladimirovog kuma da skoči pod voz

Jauci odjekivali zgradomKomšinica iz zgrade u Glavnoj ulici nije krila tugu.- U petak uveče čula sam komšinicu Olgu kako jauče i zapomaže u dvorištu. Nisam ni naslutila šta je nesrećnica doživela! Još sam u šoku. Ne znam kako je tako nešto moglo da se dogodi!

Dobra porodica- Velika tragedija! Živeli su ovde više od 15 godina! Vladimirova majka Olga je mnogo dobra žena, kao i njena dva sina. Ona je u penziji, a kako bi zaradila koji dinar, čistila je stepenište u zgradi. Drugi sin joj s porodicom živi u Zemunu. Jadna žena, ne mogu ni da zamislim kako joj je - rekao je komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja