Vozač u Vladi Srbije napao mi je ćerku!

Novi slučaj nasilja

Vozač u Vladi Srbije napao mi je ćerku!

Crna Hronika -
Ivana S. (33) tvrdi da je njenu 12-godišnju ćerku iz prvog braka udario njen suprug Milan S. (43), od koga se razvodi

BEOGRAD - Sramota!Ivana S. (33) iz Beograda tvrdi da je pre sedam dana njenu ćerku iz prvog braka udario njen sadašnji suprug Milan S. (43), koji je zaposlen kao vozač u Vladi Srbije! Milan S. je 2010. zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, jer je u avgustu 2008. udario suprugu Ivanu, od koje se trenutno razvodi, i probio joj bubnu opnu!- Moja ćerka A. G. (12) bila je u stanu. Milan je došao da vidi našeg zajedničkog sina M. S. (6), a tu su bili i drug našeg deteta i Milanova majka. Bila sam na poslu kad me je ćerka pozvala. Plakala je i jaukala. Ispričala mi je da je učila i da je izašla samo da zamoli brata i njegovog druga da budu tiši. Milan je tad skočio i povikao na nju: „Marš u sobu, ovo je moj stan“, gurnuo je jako i zatvorio vrata od sobe! Dete je udarilo o zid i povredilo se. Čim mi je ispričala šta se desilo, pozvala sam policiju - priča potresena Ivana S.Međutim, dok je patrola stigla, Milan S. je napustio stan.

- Milanova majka je policajcima rekla da se ništa nije dogodilo. Oni su ga pozvali na saslušanje i posle toga ga zadržali 48 sati u policijskom pritvoru. Istražni sudija mu, međutim, nije odredio pritvor iako mislim da je ovim prekršio uslovnu kaznu - priča Ivana S.Ona dodaje da je u braku s Milanom S. od 2006, a da su problemi počeli kad je bila u devetom mesecu trudnoće.

- Najpre je vikao na mene i govorio da sam lenja. Potom je postao i agresivan. Ostala sam s njim u braku zbog dece. Međutim, opet me je udarao, gurao mi glavu u WC šolju... Tada sam ga tužila - kaže Ivana S.

Ko kome preti?!Reporteri Kurira pozvali su juče Milana S., međutim, on nije hteo da komentariše navode svoje supruge.- Ništa od toga nije tačno, imam svedoke da je reč o izmišljotinama! I otkud vam pravo da me zovete i pitate ovako nešto? Nanosite mi psihički bol. Idem u policiju da vas prijavim jer ste mi pretili - rekao je Milan S., od kojeg smo hteli da čujemo drugu stranu priče.Radio i u URSU Vladi Srbije Kuriru je nezvanično potvrđeno da je Milan S. zaposlen kod njih kao vozač. On je do septembra radio u URS, posle čega je ugovor sporazumno raskinut.- Ako su navodi istiniti, neka policija utvrdi sve činjenice i odluči o daljem postupanju. Milan S. je svoj posao obavljao profesionalno i nismo se upuštali u njegov privatni život- rečeno nam je u URS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track