Osuđenici u Zabeli ukrali kazan za mleko

Uhvaćeni

Osuđenici u Zabeli ukrali kazan za mleko

Crna Hronika -
Prijave su podnete protiv Srđana L. (33) iz Zubinog Potoka, Aleksandra A.(25) iz Beograda, Nenada G.(33) iz Smederevske Palanke i Igora B.(32) iz Zemuna

POŽAREVAC - Požarevačka policija podnela je krivične prijave protiv četiri osuđenika Kazneno-popravnog zavoda "Zabela" zbog sumnje da su krali u zatvoru, a jedan od njih je i pobegao iz zavoda, saopštila je danas policija.Kako se navodi u saopštenju, prijave su podnete protiv Srđana L. (33) iz Zubinog Potoka, Aleksandra A.(25) iz Beograda, Nenada G.(33) iz Smederevske Palanke i Igora B.(32) iz Zemuna, zbog sumnje da su ukrali kazan za mleko.

Dodaje se da su osuđenici Srđan L, Aleksandar A. i Nenad G. osumnjičeni da su, iskoristili pogodnosti radnog angažovanja na ekonomiji "Zvezda" koja je u sastavu zatvora i ukrali kazan.

Oni su kasnije kazan stavili na ručna kolica te ga, kada je pao mrak, prevezli preko njive ekonomskog dela zatvora do žičane ograde. Tada ih je uočilo obezbeđenje zatvora i uhvatilo Aleksandra A. i Nenada G. dok je Srđan L. pobegao i za njim policija traga.

Srđan L. je osumnjičen i da je sa osuđenikom Igorom B, tokom angažovanja na ekonomiji "Zvezda", duže vreme krao i prodavao džakove stočne hrane. Stočna hrana je prodavana meštanima obližnjih kuća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track