Izgoreo klub Ivanovića i Kilibarde Central park
Foto: KURIR

Ostao samo pepeo

Izgoreo klub Ivanovića i Kilibarde Central park

Crna Hronika -
„Central park“ u Pariskoj ulici pretvorio se u zgarište usled požara koji je izbio u dimnjaku, pa zahvatio i susednu zgradu. Poznati voditelj, gosti i osoblje odmah bezbedno evakuisani
1 / 9 Foto: KURIR

BEOGRAD - Do temelja.

Poznati beogradski klub „Central park“ u Pariskoj ulici 20, koji drže TV voditelji Ivan Ivanović i Marija Kilibarda, u petak veče je potpuno izgoreo.

U trenutku izbijanja požara u restoranu je bio Ivan Ivanović, koji je to potvrdio na svom Tviter profilu. I on, kao i svi gosti i osoblje, bezbedno su evakuisani.- Požar je izbio oko 17 sati u dimnjaku i proširio se na tavan, gde su, na 300 kvadrata, bili veoma zapaljivi materijali. Gasila su ga 62 vatrogasca sa 16 vozila i vatra je lokalizovana za dva sata. Ipak, četiri vozila sa 20 vatrogasaca dežuraće do ranih jutarnjih sati - rekla je za Kurir Sanja Žugić Vuksanović, načelnica Uprave za vanredne situacije Beograda.Vatra se proširila i na susednu zgradu, gde je potpuno izgoreo jedan stan i deo potkrovlja. Na lice mesta odmah je došao i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, koji je rekao da niko od stanara koji ne mogu u svoje stanove neće biti ostavljen na ulici i da je šestoro njih zbrinuto u hotelu „Slavija“. Tamo su smeštene dve starije Beograđanke i stariji gospodin, kao i tročlana porodica s maloletnim detetom.Stanari zgrade koju je zahvatila vatrena stihija kažu da je bilo strašno.- Katastrofa! Bila sam u stanu s prijateljima i nismo znali da nam zgrada gori dok mi sestra, koja je bila napolju, nije javila. Tada sam pogledala kroz prozor, ispred kojeg je bilo toliko dima da ništa nisam mogla da vidim. Nisam znala šta da radimo, vatrogasci su na rekli da budemo u pripravnosti za evakuaciju. Kad je došlo vreme da izađemo, samo sam uspela da uzmem dokumenta i nešto dragih ličnih stvarčica - rekla nam je Mirjana M. (19).Aleksandar Antić je rekao da je „Central park“ u vlasništvu ugostiteljskog preduzeća „Varoš kapija“, a da su ga uzela u zakup privatna lica.Ivanović i Kilibarda juče se nisu javljali na mobilni telefon, niti su odgovarali na poruke.

Marija i Ivan pretrpeli veliku štetu
Marija i Ivan pretrpeli veliku štetu
http://www.youtube.com/watch?v=jGBqLeCn664

Ivan isprozivan na TviteruIvan Ivanović sinoć je bio revoltiran reagovanjem tviteraša, koji su zajedljivo povezivali požar kao „igre sudbine“ zbog gostovanja Stjepana Mesića kod Ivanovića. Posebno ga je naljutio retvit: „Vatrogasci izviždali Ivana Ivanovića u Central parku“!- Stan je ženi izgoreo, a vama drago! Stoko jedna - napisao je Ivan, pa reagovao na to da je požar namešten:- A vi, debili, treba da znate da sam ja bio u lokalu kad je požar izbio, a nisam čuo tu vest. Šalim se na svoj račun u inat svima koji su ovde napisali: ako, neka, to ti je kazna i sl. Ološi, niste pitali da li je neko stradao unutra. Neko se našalio i pitao prima li rezervacije, na šta je on odgovorio: „Samo stajanje, nemamo sto :))“Povređeni slepa baka i dvojica vatrogasaca Lakše su povređena, kako nam je rekla Žugić Vuksanović, dvojica vatrogasca kada se obrušio pod na šestom spratu. Darko Stojaković ima posekotinu na palcu leve ruke, a Darko Gavrilović opekotine i ogrebotine po vratu i leđima. Lekarska pomoć ukazana im je na licu mesta i poslati su kući. Slepa starica od 84 godine nagutala se dima i zbrinuta je u bolnici.Pretili mu zbog MesićaVoditelj emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ nedavno je ugostio bivšeg hrvatskog predsednika Stipu Mesića, što je izazvalo ogorčenje velikog broja gledalaca.Povodom toga Ivanović je dobio salve uvreda i pretnji na društvenim mrežama, pa čak i pretnje smrću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track