Preminula i treća žrtva monstruma

Preminula i treća žrtva monstruma

Crna Hronika -
Branislava Bučevca je prošlog petka povredio rođak Nebojša Raonić, koji je brutalno ubio svoju baku Olgu Raonić i tetku Savetu Bučevac

BEOGRAD - Tragično!Branislav Bučevac (72) preminuo je u noći između petka i subote u Urgentnom centru od posledica prebijanja.

Njega je prošlog petka na Banovom brdu teško povredio njegov rođak Nebojša Raonić (24). Nesrećni čovek zadobio je brojne povrede kad je Nebojša razvalio vrata stana i počeo pomahnitalo letvom da tuče članove familije Bučevac. Brutalno je ubio svoju baku Olgu Raonić (79) i tetku Savetu Bučevac (61), dok je Branislava pretukao do neprepoznatljivosti.- Njegovo stanje bilo je izuzetno teško, lekari su se borili da ga spasu, ali, nažalost, u tome nisu uspeli - rekli su Kuriru u Urgentnom centru.Zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se u stanu porodice Bučevac. Nebojša Raonić ušao je u stan i pomahnitalo letvom tukao baku, koja je spremala palačinke, a zatim i tetku i teču. Udarao ih je i dok su ležali u lokvi krvi na podu, a zatim pobegao. Policija ga je privela ubrzo posle zločina.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track