Kontrolor Bus plusa opet izudarao putnika

Pesničenje

Kontrolor Bus plusa opet izudarao putnika

Crna Hronika -
Sukob u kome je kontrolor Bus Plusa pretukao mladića pesnicama dogodio se na poslednjoj stanici linije 25 na Karaburmi

BEOGRAD – Dvadesetšestogodišnji mladić M.P. pretučen je u ponedeljak oko 13 sati od strane kontrolora Bus Plusa D.J. (52) u Ulici Marijane Gregoran kod borja 48.Sukob se prema izjavama očevidaca dogodio na poslednjoj stanici 25 ka okretnici na Karaburmi kada je kontrolor izvukao nesrećnog mladića iz autobusa, udario ga nekoliko puta pesnicom u glavu, a mladić je zatim kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, gde su mu lekari utvrdili lake telesne povrede glave.

Očevici svedoče da su u incidentu učestvovala još trojica kontrolora, koji su stajali pored autobusa, da bi zatim usledila opšta gužva.

Osim hitne mestu događaja prisustvovala je i policija koja je pokupila izjave svih učesnika, što je kasnije i MUP potvrdio da je kontrolor pretukao putnika.

Za razliku od MUP Srbije u Bus Plus su negirali odgovornost i krivicu za napad na putnika i objasnili da krivica zapravo leži na mladiću ida je on napao kontrolora, pošto je odbio da preda ličnu kartu kako bi mu bila napisana kazna jer se vozuio bez karte.

Putnik je psovao, a zatim sa leđa napao kontrolora i uhvatio ga za vrat, a napadnuti kontrolor ga je u samoodbrani odgurnuo posle čega je mladić pao na pod autobusa I povredio se.Bus Plus negira da je bilo tuče i da su kontrolori posle incidenta pozvali policiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track