Jedna osoba poginula, dvoje ranjeno u pucnjavi

Krvavo nedeljno jutro

Jedna osoba poginula, dvoje ranjeno u pucnjavi

Crna Hronika -
Muškarac Z.V. (419 je poginuo, a N.V. (25) i devojka A.O. (19) su ranjeni u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Beranama

PODGORICA - U pucnjavi u Beranama rano jutros jedna osoba je poginula, dok su dve ranjene, saopštila je crnogorska policija.

Kako se navodi, u pucnjavi je poginuo Z.V. (41), a ranjeni su N.V. (25) i devojka A.O. (19).

Iz Uprave policije saopšteno je da su zbog ubistva uhapšeni G.V. (32) i D.M (34).

Uviđaj je u toku, navela je crnogorska policija.

Ubistvo se dogodilo ispred diskoteke "Klub 29", koja se nalazi u sklopu fudbalskog stadiona Berana.

Crnogorski mediji pišu da se radi o Zoranu Vasoviću (41), koji je crnogorskoj javnosti je poznat zbog tužbe protiv službenika beranske policije Vlajka Babovića, Milana Boričića, Željka Došljaka ,Gligorija Šćekića i Svetislava Barjaktarevića, zbog postojanja sumnje da su kao saizvršioci počinili "teško ubistvo u pokušaju".

Oni su, kako stoji u zahtevu, 5.novembra, 2007.godine oko 22.40 časova, na raskrsnicui Ulica 13. jula i Svetoga Save u Beranama,"na svirep i podmukao način pokušali da ubiju" Vasovića, Nedjeljka Z. Pekovića (26) i Zlatibora V. Vrhovca (18).

Ranjeni Nikola Vuksanović je sredinom aprila osuđen na tri godine zatvora zbog prodaje narkotika, kada mu je sudsko veće ukinulo mu pritvor.

Vuksanović se teretio da je 14. februara 2012. u porodičnoj kući u beranskom naselju Buče radi prodaje držao 58,22 grama heroina upakovanog u šest ručno pravljenih zamotuljaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track