Poznati koji su se 2012. sudarili sa zakonom!

Za neke smo znali, za druge i nismo

Poznati koji su se 2012. sudarili sa zakonom!

Crna Hronika -
Događaj godine je konačni udarac "zemunskom klanu". Legijin naslednik Luka Bojović uhapšen je u Valensiji dok je ispijao vino

9.2. - Kraj klana: Bojović uhapšen dok je ispijao flašu vina!

Nekrunisani kralj „zemunaca“ uhvaćen na večeri u restoranu „Bodega la Paz“BEOGRAD - Filmsko hapšenje!Poljubac nekrunisanog vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića (39) koji je poslao u kamere 9. februara, na dan kad su mu u Valensiji stavljene lisice na ruke, izazvao je više pažnje čak i od činjenice da se istog dana, posle devet godina skrivanja, iza rešetaka našao i Vladimir Milisavljević zvani Vlada Budala!Filmsko hapšenje

Zajednička akcija srpske i španske policije, u kojoj su u restoranu „Bodega la Paz“ u Valensiji dolijali poslednji živi pripadnici zloglasnog „zemunskog klana“, nije bila spektakularna, ali umnogome je nalikovala na filmski scenario!- Bili su redovni gosti, dolazili su najmanje četiri puta nedeljno. Jeli su uvek isto: za predjelo sir i šunku, potom šnicle, file minjon s pečurkama i tunu. Oko četiri sata doneo sam im flašu dobrog vina. Iznenada, opkolili su ih ljudi u civilu, koji su se predstavili kao policajci. Tražili su od njih dokumenta, a onda počeli da ih pretresaju - ispričao je za Kurir kelner koji je 9. februara služio „zemunce“.Došlo je do manjeg koškanja pored stola, ali nije bilo potezanja oružja niti pokušaja bekstva. Policija ih je brzo savladala i odvela.Pali zbog ženeIpak, oni koji su posumnjali da ih je osoblje restorana prepoznalo ili otkrilo. pogrešili su. Luka Bojović i ostali zloglasni „zemunci“ uhapšeni su zbog žene - fatalne Barbare bez koje Luka Bojović nije mogao da živi!- Barbara je skromna i neupadljiva ženja, apsolutno posvećena deci. Nisu živeli zajedno, ali sastajali su se, jer Luka nije mogao da izdrži da je ne viđa. Posle hapšenja u njegovom stanu nađena su i pisma iscrtana srcima koja su slali jedno drugome - preneli su španski mediji.Luka Bojović, od čijeg izručenja Srbiji, navodno, strepe mnogi, u španskom pritvoru i dalje čeka konačnu odluku o ekstradiciji.- Srbija je Španiji poslala obimnu dokumentaciju čim je on uhapšen. O našem zahtevu da bude izručen jer mu se ovde sudi zbog nekoliko likvidacija počinjenih tokom 2004. još nije odlučeno - kaže sagovornik Kurira.

Barbara
Barbara

Iza brave i supruga BarbaraFatalna Barbara ni posle hapšenja nije okrenula leđa suprugu. Međutim, malo ko se nadao da će i ona biti uhapšena, što se desilo 11. oktobra!- Barbara i Lukin rođeni brat Nikola uhapšeni su kao deo kriminalne grupe koja je nastavila da vodi poslove i posle pritvaranja Luke Bojovića. Međutim, krajem oktobra oni su pušteni na slobodu - podseća izvor Kurira.Nikola Bojović vratio se u Srbiju, a Barbara je s decom ostala uz supruga - u Španiji.

Bojovićevog poljupca obišla ceo svet
Bojovićevog poljupca obišla ceo svet

Nikola Stevanović
Nikola Stevanović

16.11. - Srpski bokser član „Pink Pantera“BEOGRAD - Patosiran!Srpski profesionalni bokser Nikola Stevanović (25), interkontinentalni prvak u polusrednjoj kategoriji u verziji IBF, čak dvaput se u odlazećoj godini našao na stupcima crne hronike!- Najpre je 13. avgusta priveden zbog sumnje da se u Beogradu potukao s radnikom JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, a onda je 16. novembra uhapšen u Atini. Lisice su mu stavljene zbog sumnje da je kao deo bande „Pink Panter“ učestvovao u oružanim pljačkama zlatara. Grčka policija ušla mu je u trag tokom istrage protiv Olivere Vasić Ćirković (43), bivše košarkaške reprezentativke Jugoslavije, koja je takođe uhapšena kao deo bande „Pink Panter“ - ispričao je izvor Kurira.S Nikolom je uhapšen i njegov brat Stefan (24), bivši omladinski prvak sveta u IBF, kao i Petar Bajić (24), takođe profesionalni bokser.

 Petra Cvijić
Petra Cvijić

9.1. - Voditeljka RTS Petra Cvijić zgazila pešakaBEOGRAD - Tragedija!Život voditeljke RTS Petre Cvijić (33) poprimio je potpuno drugačiji tok od momenta kada je 9. januara „opel korsom“ naletela na Slobodana Bajića (73), koji je bio na pešačkom prelazu. - Nekoliko dana posle nesreće pozvala je Bajićevu porodicu, izjavila saučešće i rekla da je u teškom psihičkom stanju. Na saslušanju je kod istražnog sudije je plakala - kaže izvor Kurira.Međutim, usledio je brz oporavak! Već 26. aprila u Kuriru su objavljene fotografije na kojima se vidi da Petra Cvijić ponovo vozi, i to istu „korsu“ kojom je udarila Bajića.- Kada je 16. oktobra sela na optuženičku klupu, rekla je da nije kriva i da se pešak iznenada pojavio iza autobusa, van pešačkog prelaza - dodaje sagovornik Kurira.

Nevena Dragutinovć
Nevena Dragutinovć

3.11. - Pijani košarkaš ubio devojku!Kimani Frend (35) pregazio Nevenu Dragutinović, koja je išla u pekaruBEOGRAD - Ugašena mladost!Košarkaš s Jamajke Kimani Frend (35) zavio je u crno porodicu Dragutinović kad je 3. novembra, vozeći sa 0,98 promila alkohola u krvi, seo u „fabiju“. Oko 4.20 sati u centru Beograda naleteo je na Nevenu Dragutinovć (29), devojku pevača grupe In vivo Nevena Živančevića. Nevena je trenutak ranije izašla iz taksija u kom je sedela njena sestra bliznakinja Jovana.- Nevena je poginula pred očima sestre bliznakinje! Košarkaš je pokušao da pomogne Neveni, uneo ju je u svoj auto i položio na zadnje sedište, ali ona je već bila mrtva – priseća se izvor Kurira.Košarkaš je završio u pritvoru, a zbog šoka nije bio u stanju da iznosi odbranu. Sestra nesrećne devojke nekoliko je dana bila u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“.

23.11. - Ljubinku Dobrosavljev tukao dečko: Preživela, ali beba nije!BEOGRAD - Tresla se gora, rodio se miš!Životna drama i teške optužbe na račun bivšeg dečka, o čemu je uz mnogo suza pričala pred TV kamerama voditeljka „Granda“ Ljubinka Buba Dobrosavljev, dobile su 23. novembra sudski epilog! I dok je javnost danima i mesecima tugovala nad sudbinom lepe voditeljke i navijala da se iza rešetaka strpa dečko koji ju je, kako je pričala, toliko tukao da je u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu, priča je dobila potpuno neočekivani obrt!- Bivši dečko Bube Dobrosavljev priznao je da je nekoliko puta ošamario voditeljku. Pokajao se, krivični postupak protiv njega je obustavljen, ali je na osnovu načela oportuniteta u Fond „Bitka za porodilišta“ uplatio 150.000 dinara - otkrio je izvor Kurira.Tako se slegla prašina koju je Ljubinka podigla krajem 2011., kada je rekla: „Ja sam preživela, ali beba nije.“ A da li je uopšte bilo bebe, to će zauvek ostati tajna, pošto Buba nikad nije sudu dostavila medicinsku dokumentaciju da je trudna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track