Policija još traga za nasilnikom sa Trga republike

Pregledaju kameru

Policija još traga za nasilnikom sa Trga republike

Crna Hronika -
Napadač je, prema rečima očevidaca, star oko 25 godina, visine od 165 do 170 centimetara, smeđe kose, a na sebi je imao crnu jaknu

BEOGRAD - Napadač sa Trga republike još nije uhapšen iako se očevici trude da pomognu policiji da se otkrije identitet nasilnika. Incident, u kome je sedam osoba izbodeno nožem u novogodišnjoj noći na Trgu Republike, još nije u potpunosti rasvetljen. Napadač je bio na dočeku s dvojicom muškaraca i uglavnom su bili pod dejstvom alkohola. Tad je, navodno, došlo do gurkanja, a jedan mladić, koji je bio u društvu napadača, zagrlio je jednog dečka i izvinio mu se jer ga je slučajno zakačio.Rekao je: "Izvini, malo smo pijani." Tad je došao i napadač, zagrlio tog istog mladića, pa ga ubo nožem. Onda je izbo još šest osoba koje su mu se našle na putu", kaže izvor Kurira iz istrage.

Potragu za nasilnikom otežava i činjenica da su očevici bili pijani, zbog čega policija nema potrebne informacije i opis napadača.

"Međutim, incident su zabeležile sigurnosne kamere, što bi trebalo da bude olakšavajuća okolnost. Napadač je, prema rečima očevidaca, star oko 25 godina, visine od 165 do 170 centimetara, smeđe kose, a na sebi je imao crnu jaknu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track