SM orgije: U brata blizanca nožem zbog devojke
Foto: Damir Dervišagić

Zagreb

SM orgije: U brata blizanca nožem zbog devojke

Crna Hronika -
Posle orgijanja sa devojkom Dolores, Miroslav Tomas posle orgijanja i svađe u zajedničkom stanu nožem ubio svog brata blizanca Vedrana

ZAGREB- Kriminalistička policija u Zagrebu završila je istragu svirepog ubistva Vedrana Tomasa koji je ubijen u svom stanu u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu za Novu godinu 1. januara u 4.30 sati, a za ubistvo je osumnjičen njegov brat blizanac Miroslav Tomas (31).Motiv ubistva još uvek nije utvrđen, a za vreme ubistva u stanu se nalazila i devojka pod imenom Dolores (23) koja se prema nezvaničnim izvorima bavila prostitucijom, a neki hrvatski mediji pišu da je ona tokom uviđaja policajcima rekla da je rođena u Vršcu, ali to niko nije mogoa potvrditi iz policije.

Hrvatski mediji tvrde da se ključ ubistva nalazi u bizarnom odnosu blizanaca i Vedranove devojke Dolores koja je živela zajedno sa braćom.

Navodno su blizanci i Dolores znali da organizuju sado-mazo orgije, a te seanse su snimali, u kojima su učestvovale i druge devojke, među njima i Miroslavova bivša devojka, koja se posle raskida sa njim odselila iz stana.

Dolores je policiji priznala sado mazo igre, a na novogodišnjoj zabavi bilo je mnogo alkohola i narkotika. Navodno braća su se u jednom trenutku posvađali, a Miroslav je zamahnuo nožem i ubo brata blizanca Vedrana u srce.

Dolores koja se nalazila u susednoj sobi kada je videla ubijenog Vedrana počela je da viče na Miroslava da zove Hitnu pomoć, a kako on nije reagovao zapretila mu je pištoljem i pucala u fotelju, posle čega je on tek pozvao pomoć.

Policija je za vreme uviđaja uočila da je fotelja bila pomerena, a nož je nađen ispred zgrade, jer ga je navodno Miroslav bacio kroz prozor stan u vlasništu oca blizanaca jednog od direktora Hrvatskih železnica.

Policija je tokom istrage uzela računar, više noževa, kao i pištolj koji je ilegalno nabavio osumnjičeni Miroslav.

Poslednju sliku postavili na Fejsbuk sat pre ubistva

Stanari zgrade u kojoj žive blizanci kažu da su braća bila poznata po brojnim žurkama, a na Miroslavovom Fejsbuk profile poslednja slika je objavčljena pre samog ubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track