Suđenje za tragediju u Kontrastu počinje 24. januara

Pravosuđe

Suđenje za tragediju u Kontrastu počinje 24. januara

Crna Hronika -
Pred Sudskim većem kojim će predsedavati sudija Zora Jamušakov, na optuženičkoj klupi naći će se: vlasnik lokala Alojz Ganić, dvojica zakupaca Slaviša Stanišić i Dejan Ratković, kao i električar, angažovan za električne radove u diskoteci Miroslav Papuga

NOVI SAD - Suđenje optuženima za požar u diskoteci "Kontrast", koji se dogodio u aprilu prošle godine i u kome je poginulo šestoro mladih, zakazano je za 24. januar u Višem sudu u Novom Sadu, saopštio je taj sud.Pred Sudskim većem kojim će predsedavati sudija Zora Jamušakov, na optuženičkoj klupi naći će se: vlasnik lokala Alojz Ganić (68), dvojica zakupaca Slaviša Stanišić (46) i Dejan Ratković (36), kao i električar, angažovan za električne radove u diskoteci Miroslav Papuga (50).

U tragičnom požaru u diskoteci "Kontrast", 1. aprila prošle godine, živote su izgubili Marina Aničić (25) iz Čuruga, Milena Dalmacija (26) iz Futoga, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca, Renato Vuković (21) iz Kikinde i Tamara Miladinović (25) i Zoran Ignjatović (28) iz Novog Sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track