Osmorici produžen pritvor zbog podmetanje požara

Vranje

Osmorici produžen pritvor zbog podmetanje požara

Crna Hronika -
Viši sud u Vranju zbog nastavka istrage produžio je pritvor još za 30 dana osmorici osumnjičenih za seriju požara u ovom gradu

VRANJE- Osmorici uhapšenih u Vranju, osumnjičenih da su zapalili više putničkih automobila, nekoliko ugostiteljskih objekata i pozorište "Bora Stanković", kao i da su ugrožavali javni red i mir, produžen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je u vranjskom Osnovnom sudu.

"Za svih osam osumnjičenih pritvor je produžen do 30 dana. Kako se istraga u ovom slučaju nastavlja, nadamo se da će, posle ovoga roka, najverovatnije uslediti optuženje, jer imamo dovoljno vremena da se sve radnje izvedu u skladu sa zakonom", rekao je portparol Osnovnog suda Srboljub Mihajlović.Pripadnici Žandarmerije i Kriminalističke policije su, u saradnji s pripadnicima Policijske uprave u Vranju, u petak 28. decembra 2012. godine, uhapsili su Miloša Mladenoviću zvanog Žaba (25), Miloša Anđelkovića zvanog Anđel (25), Velimira Vukoslavovića (24), Miloša Cvetkovića zvanog Banjurac (23), Božidara Stojanoviću zvanog Boža Karadnik (26), Dejana Nikolića zvanog Kantar (33), Miloša Popovića zvanog Patman (23) i Savu Stankovića.

Njima je danas istekao pritvor u trajanju do osam dana koji im je 30. decembra 2012. godine, odredio isražni sudija Osnovnog suda u Vranju Stojil Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja