Prebio ženu i vezao je za ormar lancem za stoku!

Skandal kod Bora

Prebio ženu i vezao je za ormar lancem za stoku!

Crna Hronika -
Jovici D. određen pritvor do osam dana zbog sumnje da je nasrnuo na suprugu Zoricu

BOR - Jezivo!Policija iz Bora uhapsila je Jovicu D. (51) iz sela Bučje i odredila mu pritvor do osam dana zbog sumnje da je svoju suprugu Zoricu (44) najpre pretukao, a onda je lancem za stoku vezao za ormar!Stravičan slučaj porodičnog nasilja dogodio se u petak kad je Jovica krenuo na posao.Često se svađali- Pre nego što je izašao iz kuće, između supružnika je izbila žestoka svađa, tokom koje mu je ona rekla da će se ubiti! Među njima su rasprave bile česte i Zorica je više puta govorila da će otići od kuće! Nakon što je pretukao suprugu, Jovica je Zoricu bukvalno odvukao do dnevne sobe, gde joj je oko nogu stavio debeli lanac kojim se, inače, vezuje stoka, a drugi kraj lanca vezao je za nogar masivnog ormara - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.Pretila odlaskomJovica je posle toga otišao na posao, a Zorica je ostala vezana u kući.- Njene pozive u pomoć niko nije čuo pošto im je kuća udaljena od komšija, a u kući nemaju ni fiksni telefon. Ipak, Zorica je nekako dohvatila svoj mobilni telefon i obavestila policiju. Ubrzo je oslobođena, a njen suprug je priveden na saslušanje - kaže izvor Kurira.Meštani Bučja kažu da svađe između Jovice i Zorice nisu bile retke i da je ona često pretila da će napustiti kuću.- Njih dvoje imaju udatu ćerku i sina, koji još živi s njima - kazao je jedan komšija koji je želeo da ostane anoniman.Slučajevi brutalnog porodičnog nasiljajanuar 2013. Valjevski advokat V. J. priveden je jer je vidno alkoholisan maltretirao i fizički napao suprugu i sina. Oni su ga prijavili policiji, ali advokat je nasrnuo i na policajce, vređao ih i odbio da se obuče, pa je ogrnut ćebetom odveden u policijsku stanicu.

septembar 2012. Dragoslav R. (48) iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog toga što je suprugu i ćerku tukao metalnom šipkom jer je bio nezadovoljan ručkom koji su mu spremile! Supruga i ćerka uspele su da pobegnu iz kuće, a lekari u Domu zdravlja u Velikom Gradištu konstatovali su da su obe lakše povređene, s hematomima i rasekotinama po telu.februar 2012. S. G. (42) iz Novog Sada brutalno je pretukao suprug M. G. (53), koji ju je napao čekićem i teško je povredio. Pretučena žena je zbog čestog porodičnog nasilja bila smeštena u Sigurnu žensku kuću i pokrenula je brakorazvodni postupak od nasilnog supruga.februar 2012. Protiv Dragana P. (51) s područja Vladičinog Hana podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u kući i dvorištu ispred kuće napao suprugu i sina. Na ženu je nasrnuo makazama i lopatom, a maloletnog sina hteo je da udari sekirom.

Ne žmurite pred nasiljemVesna Stanojević, koordinator Sigurne ženske kuće, ponovo je apelovala da ljudi ne zatvaraju oči pred nasiljem.- Apelujem na svakog ko primeti bilo kakvu vrstu porodičnog zlostavljanja u svojoj okolini da to prijavi policiji - rekla je Vesna Stanojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track