Po izlasku iz zatvora pokušao opljačkati menjačnicu

Požarevac

Po izlasku iz zatvora pokušao opljačkati menjačnicu

Crna Hronika -
Policija tereti Ranka P. da je posle izlaska iz zatvora Zabela automatskom puškom pokušao da opljačka menjačnicu

POŽAREVAC - Požarevačka policija uhapsila je Ranka P. (38), državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju, saopštila je danas Policijska uprava u Požarevcu.Crnogorski državljanin sumnjiči se da je aprila 2009. godine maskiran, preteći automatskom puškom, ušao u menjačnicu “Exit” u Ulici Čede Vasovića u Požarevcu i od radnice menjačnice zatražio novac.Aktiviranjem alarma, osumnjičeni je pobegao iz menjačnice.

Policija je Ranka P. uhapsila istog dana posle odsluženja kazne zatvora u Kazneno popravnom zatvoru “Zabela” u Požarevcu.

Protiv njega požarevačka policija je 2011. godine podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici, jer je fizički zlostavljao suprugu M.M, preteći joj da će ubiti nju i dvoje maloletne dece ubiti.

Pošto je suprugu oslobodio i poslao je u seosku prodavnici po pivo, ona je to iskoristila i pozvala policiju.Požarevačka policija osumnjičenog Ranka. P. uz krivičnu prijavu predala je nadležnom istražnom sudiji, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track