Dva svedoka u petak protiv Miškovića

Specijalni sud

Dva svedoka u petak protiv Miškovića

Crna Hronika -
Pred tužiocem iskaze će dati dva svedoka u istrazi protiv Miroslava Miškovića i još devet osumnjičenih za malverzacije sa putarskim preduzećima

BEOGRAD - U Tužilaštvu za organizovani kriminal u petak se nastavlja saslušanje svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića i još devet osumnjičenih za malverzacije sa putarskim preduzećima.

Planirano je da iskaze pred tužiocem daju dva svedoka u vezi sa krivičnim delima za koja se terete osumnjičeni.Miškoviću, njegovom sinu Marku, vlasniku "Nibens grupe" Milu Đuraškoviću i Dejanu Jevtiću 11. janura je produžen pritvor za još 30 dana, dok se ostalih šest osumnjičenih brani sa slobode.

Kada se saslušaju svi svedoci, Miškoviću će ostati kao razlozi za pritvor opasnost od bekstva i uznemirenje javnosti.Vlasnik Delta holdinga, Marko Mišković, Đurašković i još sedam osumnjičenih uhapšeni su u 12. decembra zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja izvlačili novac iz putarskih preduzeća i sebi pribavili korist od oko 30 miliona evra zbog čega je u toku istraga protiv njih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track