PEDOFIL: Manijak pipkao šest devojčica

Uhapšen

PEDOFIL: Manijak pipkao šest devojčica

Crna Hronika -
Student Zoran M. (24) tri meseca pratio učenice od škole do kuće, a zatim ih grlio otpozadi, dodirivao po intimnim delovima tela i štipao

VALJEVO - Užas!Zoran M. (24), student iz Valjeva, uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao šest devojčica starih između sedam i 10 godina!Čekao ispred školeKako saznajemo, on je od novembra prošle godine pratio devojčice od škole do ulaza u stambene zgrade i tamo ih pipkao po intimnim delovima tela.- Zoran M. je svoje žrtve čekao ispred valjevskih osnovnih škola. Vrebao ih je posle nastave, a kada bi izabrao devojčicu koja mu se dopada, pratio bi je do zgrade u kojoj živi i ulazio za njom u hodnik. Uglavnom su to bile učenice od prvog do trećeg razreda - kaže naš izvor iz istrage.Manijak je vodio računa da u trenutku napastvovanja u mračnom hodniku zgrade nema drugih ljudi, kako bi na miru mogao da se iživljava.- Sve devojčice su ispričale u policiji da im je nepoznati čika prilazio s leđa. Zagrlio bi ih otpozadi i bez reči ih milovao i štipkao po celom telu. Tražio je od njih da i one pipaju njega po intimnim delovima. Prestravljene devojčice su se otimale, neke su plakale i dozivale u pomoć - priča naš sagovornik.On kaže da pedofil nijednu žrtvu nije silovao jer je veoma plašljiv i čim bi deca pružila otpor, on bi ih puštao iz zagrljaja i bežao iz zgrade.Priznao krivicuZoran M. je saslušan u valjevskoj policiji, kao i svih šest oštećenih devojčica.- On je priznao da je obljubio devojčice, ali nije znao da objasni zašto je to radio - kaže naš izvor i dodaje da je Zoranu M. određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti predat istražnom sudiji.

Broj žrtava veći?Pedofila Zorana M. (23) policiji su prijavili roditelji zlostavljanih devojčica.- On nije odranije poznat policiji i, osim prijava roditelja šest napastvovanih učenica, policija nema druge prijave protiv njega. Nije isključena mogućnost da je broj njegovih žrtava veći, ali da deca nisu smela da ga prijave - kaže naš izvor iz istrage.Hronologija28. januar 2012. M. N. (20) iz prokupačkog sela Berilje osumnjičen da je silovao K. J. (13) iz Prokuplja, koju je kolima pokupio na ulici i odvezao je u svoju kuću.19. septembar 2012. J. H. (31) iz Ade osumnjičen da je pijan silovao šestogodišnju devojčicu kad je legao u krevet u kojem je ona spavala.27. oktobar 2012. D. M. (50) iz Bora uhapšen je zbog sumnje da je nekoliko puta obljubio svoju četrnaestogodišnju pastorku.16. januar 2013. Saša D. (40) iz Majdanpeka uhapšen zbog sumnje da se pet meseci seksualno iživljavao nad maloletnom rođakom J. S. (15).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track